📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy tylko ja zauważyłem typa który w 7:23-7:25 odpala papierosa od racy :O ?
Mógłby mi ktoś z powyższych patriotów zdefiniować ów patriotyzm? I co do tego mają geje, Żydzi, murzyni itd.?
Jak można uważać, że ruchy prawicowe są bardziej patriotyczne niż lewicowe. To jak mówić, że prawica to naziści a lewica komuniści to są skrajne poglądy najczęściej używane przez ludzi którzy w życiu przeczytali ulotkę na ulicy. Są wielcy ludzie jak Kazimierz Pużak, który był wielkim patriotą walczącym o wolność a miał poglądy lewicowe, tak samo Seweryn Goszczyński też miał poglądy lewicowe a był patriotą walczącym w powstaniu. Naprawdę można wypisywać listę nazwisk. Więc zamiast truć się jadem, weźmy książkę do ręki i czytajmy o naszej historii a nie konfabulować bajki z dupy. Ja wiem, że Pani w szkole mówi że jesteście zdolni ale leniwi ale to k***a nie prawda.
wiesiors4 napisał/a:
Ave lewica, nie? Mam nadzieję że tacy jak Ty przejadą się na tej swojej lewicy.
Centrum, kurwa! Centrum!
Słyszałeś może pojęcie "praca organiczna", czy "praca u podstaw"?
Polskę czeka jeszcze długi okres naprawczy, podczas którego musi oscylować wokół stonowanych poglądów, pracować w zjednoczeniu i lecieć na kompromisach.
Jeśli zejdziemy za bardzo na prawo, skończymy w katolickim Talibstanie, z zakazem usuwania martwych płodów, czy przetaczania krwi. Jeśli skręcimy za bardzo w lewo, to wrócimy do PRL, tego też chyba niewielu chce.
Niestety, większość "patriotów" z takich filmów to narodowcy i skrajni prawacy. Nie dziw się, że wywołują różne odczucia.
pesanserinusminor napisał/a:
Tak jest, lemingi zamienią donalda na michała tuska, ten już pokazał, że ma zadatki by dokończyć dzieło ojca. Tutaj potrzeba drugiego Piłsudskiego i drugiego obozu w Berezie Kartuskiej
nie jest jeszcze opcja ze jakis debil wybierze korwina kaczynskiego albo innego prawicowego przyglupa idacego w marszu otoczonego banda lysych kmiotow
nie jestescie lepsi wiec sie nie produkuj
wlasnie ci krzykacze prawicowi i lewackie barany nie znaja slowa umiar i opcja centrowa---dra mordy ale merytorycznie nie maja nic innego do zaproponowania niz obrzucanie przeciwnego obozu
jedni stawiaja gejowskie burdele inni koscioly i pomniki i pewno otocza polske drutem kolczastym
obie strony sa popieprzone i obie zawlaszczaja jedni tolerancje drudzy patriotyzm dlatego normalni brzydza sie marszami i kolorowymi paradami
Pamiętajcie, media nie są stronnicze, na paradzie równości negatywnie pokazują jej przeciwników, a na marszu, jego przedstawicieli. Rządził PiS, to czepiali się władzy, rządzi PO to czepiają się opozycji. Niech mi ktoś powie, że tu nie ma wolności, a media są stronnicze
Wszyscy narratorzy tego filmu włącznie z Bosakiem to przeciez jebani naziści i faszyści. Nie wiem co tak sie też podniecacie prawicowymi ścierwami! Pod pretekstem marszu N i banderą gazety rzeczpospolitej gdzie pracują zrobili filmik, który porusza właśnie tych co nie mają własnego zdania. Autosugestia i nic wiecej.
... na sadolu, żeby dać piwo za ten materiał. Czekam na więcej!
SIŁA I HONOR! TOBIE OJCZYZNO!
@volks83
Tyle w temacie.
SIŁA I HONOR! TOBIE OJCZYZNO!
@volks83
Tyle w temacie.
Największym patriotyzmem jest dbanie o gospodarkę państwa. Liberalizm, tolerancja, świadomość historyczna. Chciałbym tylko, żeby narodowcy chwaląc Piłsudskiego wiedzieli, że był on socjalistą i ateistą czyli tzw. lewakiem. Natomiast Dmowski był faszystą (być może było to spowodowane demencją starczą). Polska wyrosła z wielokulturowości, Niestety komunizm (socjalizm internacjonalny) i nazizm (socjalizm narodowy) zniszczyły tę strukturę.
7:22 fajnie gość cygara od racy odpala heh, a co do marszu to Ci panowie z filmu mówią samą PRAWDĘ.
@ujemuje dokształć się zanim się wypowiesz. Faszyzm i nazizm to ideologie lewicowe
@Gonzoitano
doksztalcony sie znalazl. Nacjonalizm, etatyzm, militaryzm, imperializm, totalitaryzm, antykomunizm, korporacjonizm, populizm, kolektywizm to glowne domena prawicowcow. Skrajnych oczywiscie. Lewicowe poglady miely w stosunku do gospodarki.
Co ciekawe wasz ukochany PIS zupelnie podobny jest.
doksztalcony sie znalazl. Nacjonalizm, etatyzm, militaryzm, imperializm, totalitaryzm, antykomunizm, korporacjonizm, populizm, kolektywizm to glowne domena prawicowcow. Skrajnych oczywiscie. Lewicowe poglady miely w stosunku do gospodarki.
Co ciekawe wasz ukochany PIS zupelnie podobny jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów