Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po pierwsze jesteś śmierdzącym hanysem i nie powinieneś mieć prawa głosu
ps. widzę, że tefauen już nastroił gimbazę, lemingi i lewactwo
Ksiądz ostatnio snikersa nie dał, że jesteś taki podminowany? Wiesz, czytając twoje wypowiedzi mam skojarzenia z herbatą, obuwiem i prostytucją: gdzie się, kurwa, taki trep ulung.
Pokażcie jak świętują wyłącznie patrioci, nie bojówkarze. Tych pierwszych jestem w stanie zrozumieć, choć sam z patriotyzmem nie mam wiele wspólnego.
Swoją drogą, też nie rozumiem po co upolityczniacie tę święto. Po co te fragmenty ze zdrajcami?
Jeśli chcecie zachęcić do marszu, czemu reklamujecie filmik na którym agresywne bydło się awanturuje? Zdawało mi się, że to święto narodowe, nie święto napierdalanki...
Pokażcie jak świętują wyłącznie patrioci, nie bojówkarze. Tych pierwszych jestem w stanie zrozumieć, choć sam z patriotyzmem nie mam wiele wspólnego.
Swoją drogą, też nie rozumiem po co upolityczniacie tę święto. Po co te fragmenty ze zdrajcami?
Głos z Wrocławia, zawsze mądrym głosem
Cześć i Chwała !
Kogo jeszcze obchodzi polska ? ^^ Ja jestem w trakcie wyrabiania nowego obywatelstwa i sram na rzeczpospolitą.
To nie ciśnij za mocno, bo rozum już wysrałeś.
Mądrze gadasz, ale proszę Cię, od Wrocławia - stolicy Śląska, wara!
@gordonviet
Mądrze gadasz, ale proszę Cię, od Wrocławia - stolicy Śląska, wara!
To nie była ironia. A jakbyś był nieco bardziej spostrzegawczy to widziałbyś, że też pochodzę z tego zacnego miasta.
Mądrze gadasz. ale od Wrocławia, pięknej stolicy Śląska, proszę Cię, wara!
@up
ewidentnie brak mi spostrzegawczości, podwójny komentarz tego dowodem. Przyznaję się do winy i oficjalnie deprekuję przed Tobą.
Ale szczerze, zawsze sprawdzasz skąd jest osoba której odpisujesz?
" INFO: Prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa w sprawie donosu p. Janusza Korwin-Mikkego na WCz. Janusza Palikota, który opowiedział się za likwidacja państwa polskiego na rzecz państwa europejskiego.
W uzasadnieniu pan prokurator Przemysław Baranowski napisał:
„Brak jest przesłanek do uznania, iż objęte zamiarem Janusza Palikota było pozbawienie Polski niepodległości ze szkodą dla niej”."
Do tej prokuratury mają zgłosić, kurwa?
Tak, do tej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów