Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" INFO: Prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa w sprawie donosu p. Janusza Korwin-Mikkego na WCz. Janusza Palikota, który opowiedział się za likwidacja państwa polskiego na rzecz państwa europejskiego.
W uzasadnieniu pan prokurator Przemysław Baranowski napisał:
„Brak jest przesłanek do uznania, iż objęte zamiarem Janusza Palikota było pozbawienie Polski niepodległości ze szkodą dla niej”."
Do tej prokuratury mają zgłosić, kurwa?
I Palikot w sondażach ma 10% poparcia i to tylko dlatego, że chce zalegalizować marihuane...
Pitolisz jak nawiedzony. Mówiąc szczerze mam w dupie te marsze i wieczne jojczenie o tym, jaki to tusk zły.
Dla władzy jestem raczej wygodny, odprowadzając 32% podatku i nie wykorzystując "możliwości" systemu socjalnego, a jednak dbam o swój kraj i zależy mi na nim.
rozumiem, ze to 32% to podatek dochodowy? To trochę cię zmartwie bo masz jeszcze VAT, wiec kradną ci troche więcej,
@Tester - skoro ci nie wygodnie to rusz dupę i zrób coś z tym. Myślisz, że jak inny skurwiel przyjdzie za tuska to będzie inaczej?
Bo jak sie myśli, że jedyne partie na jakie można oddać głos to te które są obecnie w parlamencie to nie, nie będzie inaczej
Czytając te wszystkie komentarze wielokrotnie słyszałem,że większość jest poza granicami kraju,jest dzieciarnią na garnuszku rodziców lub jest tak zaradny i zajebiście ustawiony,że nic mu w życiu nie brakuje
Tych ostatnich chciałbym obudzić,jeszcze za marzenia się nie płaci ale nikt nie powiedział,że nie mogę tego opodatkować.
Przecież te wszystkie tematy nie dotyczą nas prawda?Nam się tak dobrze żyje,nikt nas nie oszukuje, nikt nie działa na naszą szkodę,nic złego się nie dzieje,to po co podnosić krzyk prawda?
Kiedyś przyjdzie taki dzień lub już przyszedł,że zostaliście/zostaniecie źle potraktowani, dostaniecie niesłusznie mandat,odczujecie na własnej skórze nadużycie wladzy, wy lub wasze dzieci dostaniecie wpiernicz od jakiegoś młodziaka w mundurze co myśli że mu wszystko wolno a później nikt wam nie pomoże, ktoś z waszej rodziny zachoruje a nie bedzie dla niego łóżka lub leków albo po prostu lekarz będzie przedłużał kolejkę do operacji sugerując żebyście się udali do jego prywatnej kliniki lub dali coś pod stołem a ksiądz nie będzie chciał dać chrztu dziekcu bez ojca mimo tego,że ojciec to gwałciciel - wtedy dopiero zrozumiecie jaki problem jest w naszym kraju,wtedy dopiero wy podniesiecie krzyk i będziecie chcieli sprawiedliwości ale oświecę was sprawiedliwości nie ma i nie będzie wszystko już zabrnęło za daleko:
samobójstwa pod monitorowanymi celami i uciszanie mediów gdzie giną ludzie a wszystkie tematy szybko milkną bo to nie dotyczy nas a rodziny ofiar są jakimś cudem uciszane
stronnicze media
zabójstwa
kłamiący i śmijący się nam w twarz politycy,
zakłamane statystyki
wysprzedawanie polski
I SAME ZAKAZY!
Zakazali już wszystko i co by się nie działo co byśmy nie zrobili wszystko umilknie, zostanie przemilczane lub tak zmanipulowane,żeby wyszło że wszyscy be a oni dobrzy
Nie będę pisał co trzeba zrobić bo mnie kurwa zamkną za podżeganie do buntu hahah
Jebać system!
Ksiądz ostatnio snikersa nie dał, że jesteś taki podminowany? Wiesz, czytając twoje wypowiedzi mam skojarzenia z herbatą, obuwiem i prostytucją: gdzie się, kurwa, taki trep ulung.
nie rozumiem, to po ślunsku? pisz po polsku volksdeutschu
rozumiem, ze to 32% to podatek dochodowy? To trochę cię zmartwie bo masz jeszcze VAT, wiec kradną ci troche więcej.
Na całe szczęście jeszcze VAT-u nie muszę odprowadzać.
Bo jak sie myśli, że jedyne partie na jakie można oddać głos to te które są obecnie w parlamencie to nie, nie będzie inaczej
Poza parlamentem nie ma nikogo, kto byłby na tyle silny i miał na tyle dobre pomysły, że zająć się rządzeniem krajem. Korwin? Daruj sobie. Cenie faceta, ale jego pomysły mają się nijak do rzeczywistości.
Kurwy siedzicie przed kompem i narzekacie jak nie na polityków to na tych co chca coś zrobić żeby żyło sie lepiej,
i pewnie połowa negatywów płynie z abw żeby nastwaić tych co jeszcze zdania sobie nie wyrobili.
Kurwa ludzie zacznijcie myśleć sami, nie dajcie sobą manipulować przez jebane media.
Nie włączajcie tv kurwa poza discovery!
Włączcie mózgi kurwa, popatrzcie kto nami rządzi, jebane żydy kurwa w spółce z sowietami i niemcami!
Każda strona chce nas doić!!!
Weszlismy do uni tylko po ty aby młodzi inteligentni ludzie mogący zmienić cos, zagrozić władzy uciekli za granice,
a tuskokurwy bez sprzeciwu weszli z powrotem do zsrr.
NASZ KRAJ UMIERA!!!!
WALCZMY!!!
Film megazajebisty!!!!!!!!!!!
Tusk to kurwa i żyd!!!!
Wyhamuj trochę chłopie z tymi inwektywami.
Mówisz, że chcecie coś zrobić, zmienić? Słucham pomysłów. Na tę chwilę robicie wyłącznie gnój i rozpierdol.
Pamiętaj, że media tej drugiej strony (wszystkie GP, Trwamy i niezależne) też kipią manipulacją, tyle, że w drugą stronę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów