📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już widzę w telewizji kiboli wielkich polskich patriotów robiących pokazówki na miarę świeczuszek w komentarzach na oneciku [*][*][*][*]
Poszedłbym, ale nie chce być kojarzony z ćwierćinteligentnym bydłem robiącym rozpierdol we własnym kraju i mającym się za wielkich patriotów. Poza tym, kurewsko upolitycznione zostało to święto.
Chuj wam w dupę "patrioci". Dzięki patrioci za spierdolenie zajważniejszego Polskiego święta.
Chuj wam w dupę "patrioci". Dzięki patrioci za spierdolenie zajważniejszego Polskiego święta.
Ale szopka gazety polskiej. Mózgi wyprane maryją "królową polski" i kaczyńskim. Skoro mają podejrzenie popełnienia przestępstwa (zdrady) niech idą do prokuratury bo taki jest obowiązek. A jak nie to zamknąć ryje i wracać do lizania rowa kaczorowi.
JezusToŻyd napisał/a:
Ale szopka gazety polskiej. Mózgi wyprane maryją "królową polski" i kaczyńskim. Skoro mają podejrzenie popełnienia przestępstwa (zdrady) niech idą do prokuratury bo taki jest obowiązek. A jak nie to zamknąć ryje i wracać do lizania rowa kaczorowi.
" INFO: Prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa w sprawie donosu p. Janusza Korwin-Mikkego na WCz. Janusza Palikota, który opowiedział się za likwidacja państwa polskiego na rzecz państwa europejskiego.
W uzasadnieniu pan prokurator Przemysław Baranowski napisał:
„Brak jest przesłanek do uznania, iż objęte zamiarem Janusza Palikota było pozbawienie Polski niepodległości ze szkodą dla niej”."
Do tej prokuratury mają zgłosić, kurwa?
prezydent.pl/aktualnosci/wydarzenia/art,2061,uroczystosc-zapalenia-swi...
Polska istniej już tylko w sercach ludzi niewygodnych dla rządzących dziś zdrajców
„Demontaż państwa już się skończył. Teraz będą znikać ludzie” - Janusz Kurtyka, 06.04.2010.
Nie oszukujmy się, i tak będzie rozpierdol i wielu właśnie tylko na to czeka. Bojówki z jednej i z drugiej strony - obie strony siebie warte. Czekam na hejcioszki od prawicowych oraz jedynych słusznych... dobrze, że w Poznaniu nie ma tak wiele tego bydła, jak w Warszawie.
pesanserinusminor napisał/a:
Polska istniej już tylko w sercach ludzi niewygodnych dla rządzących dziś zdrajców
„Demontaż państwa już się skończył. Teraz będą znikać ludzie” - Janusz Kurtyka, 06.04.2010.
Pitolisz jak nawiedzony. Mówiąc szczerze mam w dupie te marsze i wieczne jojczenie o tym, jaki to tusk zły.
Dla władzy jestem raczej wygodny, odprowadzając 32% podatku i nie wykorzystując "możliwości" systemu socjalnego, a jednak dbam o swój kraj i zależy mi na nim.
Jerzy Urban się wybiera jutro na marsz .
gordonviet napisał/a:
Pitolisz jak nawiedzony. Mówiąc szczerze mam w dupie te marsze i wieczne jojczenie o tym, jaki to tusk zły.
Dla władzy jestem raczej wygodny, odprowadzając 32% podatku i nie wykorzystując "możliwości" systemu socjalnego, a jednak dbam o swój kraj i zależy mi na nim.
po pierwsze jesteś śmierdzącym hanysem i nie powinieneś mieć prawa głosu
ps. widzę, że tefauen już nastroił gimbazę, lemingi i lewactwo
Policja powinna mieć pozwolenie na strzelanie do tego awanturującego się motłochu. Pałkami mało boli.
straatveger napisał/a:
Jerzy Urban się wybiera jutro na marsz .
I co nas to obchodzi?
Może poucz się na przyrodę zamiast trollować na sadolu, bo znowu oblejesz szóstą klasę i nie będziesz mógł się wykazać w gimnazjum...
Dajcie linka do tego, na youtube
lac holote, marsz to nie miejsce na 'awantury'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów