Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, barany się klonują...
Przykro mi drodzy Sadole albowiem zakładam, że jest nas więcej, tych którzy chcą a nie mogą i zakładam, że działanie to jest umyślne ze strony rządu a rewolucja zacznie się dopiero gdy pracy przestanie brakować dla większości, bo przy obecnych płacach i systemie sensu ma ona coraz mniej...
@up Pomyśl przez chwilę, palący się symbol pedalstwa i lewactwa, a na pierwszym planie - Polak, z Polską flagą. Wciąż jest nadzieja, jeszcze Polska nie zginęła.
założyłem konto na sadistic'u specjalnie po to, żeby podzielić się z wami tą informacją. Dziennikarka Superstacji, Eliza Michalik, wypowiedziała się na swoim blogu na temat zamieszek podczas tegorocznego Marszu Niepodległości. Wydała kilka wyroków i ogólnie pozwoliła sobie na trochę, moim zdaniem, za dużo.
To, co się dziś wydarzyło w Warszawie: ataki na mieszkańców, dziennikarzy, bezdomnych (wyzwanych przy okazji przez narodowców od społecznie bezużytecznych śmieci), ubliżanie Warszawiakom - nazywanie ich elementem z którego trzeba oczyścić kraj, przemoc, agresja, destrukcja, zagrożenie dla życia i zdrowia ludzi, podpalanie samochodów, niszczenie innego mienia, bicie policjantów, dewastowanie ulic, totalna arogacja, buta, nie liczenie się z nikim i niczym, atak na ambasadę Rosji, za który trzeba będzie oficjalnie przeprosić, bo to wydarzenie ma rangę incydentu dyplomatycznego i komentujące to wszystko słowa faszysty Artura Zawiszy, współorganizatora tego marszu hańby - "te drobne incydenty nie sa powodem do przerwania marszu i żaden świstek z ratusza nie zatrzyma gorących patriotycznych narodowych serc", skłania mnie do reflelsji i postanowienia: od dziś nie zaproszę do żadnego z moich progamów żadnego z tych faszystów. Koniec promowania totalitarnych ideologii.Koniec z traktowaniem faszyzmu, kultu siły, chamstwa i warcholstwa jako równoprawnego głosu w debacie publicznej.
Wy, narodowcy, nie jesteście równi innym stronnictwom politycznym, działającym w demokratyczny sposób. Wasze poglądy, przemoc i narzucanie siłą swojego światopoglądu nie jest równe partiom i orgazacjom, które chcąc zmienić kraj, przekonują innych do swoich racji w cywilizowanej debacie i i rywalizują o głosy Polaków. Wasze metody działania, bicie i poniżanie ludzi, nastawanie na ich życie, zdrowie i mienie, wasz język, język przemocy i nienawiści, musi budzić pogardę i sprzeciw każdego przyzwoitego człowieka. Swoim postępowaniem udowodniliście, że macie wolności innych ludzi, ich poglądy, życie, wolność i osobistą nietykalność za nic - a zatem zasługujecie na infamię i karę, za złamanie prawa, w każdym miejscu, w którym się go dopuściliście.
Apeluję do wszystkich dziennikarzy i wszystkich stacji telewizyjnych o zrobienie tego samego: nie traktujmy faszyzmu i kultu siły jako równoprawnego głosu w debacie publicznej. I tak jak nie zapraszamy pedofila, złodzieja, mordercy, gwałciciela czy psychopaty, żeby przedstawiał swój punkt widzenia, tak nie zapraszajmy ludzi, którzy życie, zdrowie innych ludzi, dobro publiczne i wolności obywatelskie mają za nic. Nie ryzykujmy naszą demokracją. Nie legityzmizujmy faszystów.
Nie przyłożę już ręki do promowania (nawet niechcący) i reklamy tych ludzi. Bo tak rozumiem misję mediów i tak rozumiem swoją obywatelską powinność.
Lekka to już przesada, media lansują jakieś szczyty klimatyczne i kolorowych, a Marsz Niepodległości jest przez nie katowany, spychając tym samym na dalszy plan jego walory in plus. Chyba nie można pomijać takich wykroczeń, żeby to faktycznie nie była za kilka lat "Kolorowa Niepodległa" reklamowana przez Karolaka... Dlatego myślę, że warto nagłaśniać takie sprawy, może chociaż jakoś odpowie za oczernianie tych ludzi.
Niestety nie mogę, jako świeżo zarejestrowany, wstawić linka do strony na fb, ale zapraszam na "Eliza Michalik - blog natematl" i zachęcam do miłej i kulturalnej debaty
P.S. Pierwszy temat, bez litości.
Oczywista, dopóki nie zapierdala ad personam.
PS. Że z łaskawości nie wspomnę, żebyś zajrzał
na Fronda.pl i tam poczytał co wypisują w temacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów