Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widzicie jak wam telewizja wysrała mózgi w 2 godziny? ten już zdążył poglądy polityczne zmienić nie wiecie co, nie wiecie kto a japa darta po całości że kibole, że niszczą. schowani tam gdzieś za komputerkiem, mama herbatkę i kanapeczki przyniosła, ciepło i bezpiecznie a w razie co to się tacie można poskarżyć że mnie koledzy nie lubią.
chuj że 99% uczestników szło spokojnie. Po prostu gdzieś z boku kilkanaście osób sobie się przepychało. nie, w tewuenie powiedzieli to tak nie jest że to kibole-faszyści-narodowcy. wielcy kolonkowcy i korwiniści, jebiący tewuen a w głowie cały czas sieczka. "A bo wcześniejszy marsz szedł spokojnie!" ehh..
Chuj że boski Kamilek który lubi chłopców z MW stwierdził iż "nie potrzeba nam policja sami będziemy dbać o porządek" jeszcze wczoraj. A ja kurwa naiwny myślałem iż wy prawdziwi patrioci kurwa potraficie zapanować nad niewielką grupą idiotów. To tylko kurwa potwierdza iż RN nie nadaje się do rządzenia. Skoro nie potrafią zapanować nad 1% w sumie niewielkiego marszu to jakim kurwa cudem mają zapanować nad krajem ?? Ba ja za chuja nie rozumiem. Anifa przeszła bez komplikacji , marsz Komorowskiego też tylko wy kurwa bydło jesteście i za chuja zapanować nad mongroidalnymi członkami swego ruchu...
Chuj tam że 3 kilogramową cegłówką nie rzucisz wyżej niż 5 metrów w pionie , a ten budynek był dość wysoki
widzisz, problem masz tego rodzaju ze przez pryzmat 1 porcenta osob postrzegasz pozostale 99..
@McMenel,
widzisz, problem masz tego rodzaju ze przez pryzmat 1 porcenta osob postrzegasz pozostale 99..
Nie ja nie mam problemu z 1% swoich zwolenników to ruch narodowy ma problem z 1%. Skoro ma problem o którym wie to czemu kurwa znów doszło do rozróby ?? Czyżby dlatego iż RN to banda indolentów która nie potrafi zapanować nad swoimi ?? Bo kurwa wytłumacz mi jak to się ma do wcześniejszych zapowiedzi iż ichnie służby sobie poradzą i nie potrzeba policji ?? Teraz będzie wielkie zwalanie na to iż była to prowokacja itp... A nawet jeżeli to kurwa powinni wiedzieć iż dla dobra własnej sprawy nie powinni się sprowokować. Człowieka inteligentnego poznaje się po tym iż nie zniża się do poziomu przemocy fizycznej. Zresztą ty też pewnie oceniasz ruchy lewicowe i socjalistyczne po 1% ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów