Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuj podpalili tą tęczę? To antykatole? Tęcza to symbol przymierza Boga z człowiekiem.
a swastyka to symbol siły a nie hitlerowskich niemiec i hitlera
Weź no pomyśl człowieku kto go teraz używa i w jakich czasach mieszkamy
a swastyka to symbol siły a nie hitlerowskich niemiec i hitlera
Weź no pomyśl człowieku kto go teraz używa i w jakich czasach mieszkamy
Ja wierzę w moją wersję tęczy, to co zrobili było antychrześcijańskie! Zachowali się jak gobliny!
Ludzie, już wystarczy! Takie wydarzenia to wstyd dla nas wszystkich, WSTYD !!! Prawica potrzebuje silnych moralnie ludzi, nie awanturników rzucających inwektywami i kamieniami. Chcecie coś zmienić? To do roboty! Do polityki, na uczelnie! Działajcie konstruktywnie, pokażcie że jesteście lepsi od tych których krytykujecie.
W tym problem że nie są. Nie potrafią zrozumieć takich prostych spraw. Całe władze RN to zbieranina ludzi z ONR i MW które jawnie faszyzują. Mało to było skandali z tymi organizacjami związane. Przebieranki w brunatne mundurki , celtycki krzyż czy zamawianie piwa w dosyć specyficznym gestem..
PS: A tutaj dla leniwych , którzy potrzebują źródła z wiki.
Rewolucja październikowa
Narodowe Święto Niepodległości
To samo "lewa" strona. Jedni warci drugich.
Ludzie to skończeni idioci.
level1989
Nick pewnie okresla twoj smieszny wiek, a takie wypowiedzi idiotyczne, ze policja trzyma z kibolami pokazuje, ze jestes slepym lewakiem, ktory broni swoich kumpli z ktorymi sie zabawiasz 24h
Żebyś Ty jeszcze chłopie był jakoś specjalnie starszy od niego to rozumiem używanie sformułowania "śmieszny wiek". To co te filmiki pokazują to regularną rozpierduchę własnego kraju pod przykrywką patriotyzmu.
Pouczcie się trochę historii i porównajcie to co tu widzicie do traktowania patriotów w PRL czy podczas zaborów a później odpowiedzcie czy naprawdę żyjemy w niepodległym kraju.
Poza tym doszły mnie słuchy a mam kontakt z tymi środowiskami, że ci w kominiarkach to byli właśnie przebrani POlicjanci a te incydenty sprowokowane przez POlicję były pretekstem do upustu agresji na patriotach.
Boją się nas, jest nas wielu, świt już blisko! nie dajmy się zaszczuć!!!
Chwała Wielkiej Polsce!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów