Demonstracja zjeb*w w Berlinie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
MonroeHutchen napisał/a:
@tds1974 tak, możemy im pozazdrościć, że coś takiego dzieje się na ich ulicach na oczach ich dzieci
w ogóle niech nie będzie zasad! ruchajmy się wszyscy ze wszystkimi, dorośli z dziećmi, faceci z facetami, babcie z wnukami, ludzie ze zwierzętami, z niemowlętami! to jest prawdziwa wolność!
Pierdolisz tam synu! Wolność jednych nie może być kosztem drugich, jak mawiał Miałczyński. Dlatego nie możesz ruchać dzieci. Natomiast to czy jedna baba drugiej strzeli patelnię - na to nie będziesz miał wpływu.
Rościsz sobie prawo decydowania o tym kto kogo ma ruchać nastolatku? Czy ty w ogóle ruchasz, czy tylko w teorii jesteś taki mądry?
32 lata i jedyne co potrafisz napisać to dziecięcy tekst "chyba ty" weź maść na ból dupy bo coś mi się zdaje że jesteś tą zakonnicą ssącą pałę.
0 własnych tematów a w komentarzach potrafisz tylko napisać, że ktoś jest debilem, idiotą itp. dla dobra społeczeństwa jebnij łbem w ścianę i usuń jednego debila z tego świata.
@jazda123:
Jeżeli ktoś mi powie że mohamed odleciał na latającym koniu do nieba (vide ciapaci) to nie wolno mi parsknąć śmiechem?
albo przyjdzie drugi i zacznie mi wmawiać że bóg zebrał wszystkie stworzenia ziemskie (oprócz dinozaurów i jednorożców) na drewnianej łódce wystruganej przez gościa który żył 900 lat, po czym zatopił całą ziemie aby po wszystkim stworzyć w ramach zadośćuczynienia tęczę i obiecać nam że to się nigdy nie powtórzy....
Wybacz. Jeżeli chcesz takiego prawa wyjedź do iraku, afganistanu itp. Takie prawo tam istnieje. Będziesz się czuł jak w domu. Będziesz mógł wieszać pedałów i ateistów do woli i pewnie pójdziesz za to wszystko do "nieba"
Jeżeli ktoś mi powie że mohamed odleciał na latającym koniu do nieba (vide ciapaci) to nie wolno mi parsknąć śmiechem?
albo przyjdzie drugi i zacznie mi wmawiać że bóg zebrał wszystkie stworzenia ziemskie (oprócz dinozaurów i jednorożców) na drewnianej łódce wystruganej przez gościa który żył 900 lat, po czym zatopił całą ziemie aby po wszystkim stworzyć w ramach zadośćuczynienia tęczę i obiecać nam że to się nigdy nie powtórzy....
Wybacz. Jeżeli chcesz takiego prawa wyjedź do iraku, afganistanu itp. Takie prawo tam istnieje. Będziesz się czuł jak w domu. Będziesz mógł wieszać pedałów i ateistów do woli i pewnie pójdziesz za to wszystko do "nieba"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów