Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby kościół zdobył się w końcu na taką otwartość miał by zapewne więcej praktykujących "członków"

Zjebów
Edit:
Ja tylko sprawdzałem czy się da napisać zjebów bez „*" .
Ps. Da się !
Edit:
Ja tylko sprawdzałem czy się da napisać zjebów bez „*" .
Ps. Da się !

Problemem niektórych homofobów jest to, że jak słyszą słowo "homoseksualizm" to wyobrażają sobie dwóch facetów. Ja wyobrażam sobie dwie laski. Może dlatego, że wolę laski i nie chcę sobie wyobrażać dwóch facetów.
A Niemcom (i Anglikom) możemy tylko pozazdrościć dystansu i stosunku do kleru. U nas nie będzie "Małej Brytanii" czy Monty Pythona. Jesteśmy pod tym względem zacofani. Gdy mieszkałem za granicą, w parafii pojawił się nowy ksiądz i zaczął nap🤬lać dzwonami w niedzielę rano. Stało się to tylko raz. Bo przyszli mieszkańcy owej parafii i kazali mu przestać. Koniec sprawy. U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.
A Niemcom (i Anglikom) możemy tylko pozazdrościć dystansu i stosunku do kleru. U nas nie będzie "Małej Brytanii" czy Monty Pythona. Jesteśmy pod tym względem zacofani. Gdy mieszkałem za granicą, w parafii pojawił się nowy ksiądz i zaczął nap🤬lać dzwonami w niedzielę rano. Stało się to tylko raz. Bo przyszli mieszkańcy owej parafii i kazali mu przestać. Koniec sprawy. U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.

@tds1974 tak, możemy im pozazdrościć, że coś takiego dzieje się na ich ulicach na oczach ich dzieci
w ogóle niech nie będzie zasad! r🤬ajmy się wszyscy ze wszystkimi, dorośli z dziećmi, faceci z facetami, babcie z wnukami, ludzie ze zwierzętami, z niemowlętami! to jest prawdziwa wolność!
w ogóle niech nie będzie zasad! r🤬ajmy się wszyscy ze wszystkimi, dorośli z dziećmi, faceci z facetami, babcie z wnukami, ludzie ze zwierzętami, z niemowlętami! to jest prawdziwa wolność!

@tds1974
Ciapatych też możemy pozazdrościć. Idź pan w c🤬j.
MonroeHutchen napisał/a:
@tds1974 tak, możemy im pozazdrościć, że coś takiego dzieje się na ich ulicach na oczach ich dzieci
W pewnym sensie się z Tobą zgadzam. Nie chciałbym by moje dziecko to oglądało (tak jak krwawiącego faceta przybitego do krzyża) Ale mam wpływ na to, co ogląda moje dziecko, więc nie pozwalam, nie idę na takie coś z dzieckiem i mam spokój. Dziecko nie widzi.
Natomiast oni się nie r🤬ają. Widzisz tam gdzieś zwierzęta? Chyba że mówisz o tym w białym. I na boga - jakie niemowlęta? Chyba cie wyobraźnia poniosła z lekka...

Przecież to Niemcy, oni są ostoją dla wszelkiego ścierwa...
sluki napisał/a:
@tds1974
A co, Niemcy mają z nimi jakiś problem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie