Demonstracja zjeb*w w Berlinie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Gdyby kościół zdobył się w końcu na taką otwartość miał by zapewne więcej praktykujących "członków"
Zjebów
Edit:
Ja tylko sprawdzałem czy się da napisać zjebów bez „*" .
Ps. Da się !
Edit:
Ja tylko sprawdzałem czy się da napisać zjebów bez „*" .
Ps. Da się !
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Problemem niektórych homofobów jest to, że jak słyszą słowo "homoseksualizm" to wyobrażają sobie dwóch facetów. Ja wyobrażam sobie dwie laski. Może dlatego, że wolę laski i nie chcę sobie wyobrażać dwóch facetów.
A Niemcom (i Anglikom) możemy tylko pozazdrościć dystansu i stosunku do kleru. U nas nie będzie "Małej Brytanii" czy Monty Pythona. Jesteśmy pod tym względem zacofani. Gdy mieszkałem za granicą, w parafii pojawił się nowy ksiądz i zaczął napierdalać dzwonami w niedzielę rano. Stało się to tylko raz. Bo przyszli mieszkańcy owej parafii i kazali mu przestać. Koniec sprawy. U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.
A Niemcom (i Anglikom) możemy tylko pozazdrościć dystansu i stosunku do kleru. U nas nie będzie "Małej Brytanii" czy Monty Pythona. Jesteśmy pod tym względem zacofani. Gdy mieszkałem za granicą, w parafii pojawił się nowy ksiądz i zaczął napierdalać dzwonami w niedzielę rano. Stało się to tylko raz. Bo przyszli mieszkańcy owej parafii i kazali mu przestać. Koniec sprawy. U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.
MonroeHutchen napisał/a:
@tds1974 tak, możemy im pozazdrościć, że coś takiego dzieje się na ich ulicach na oczach ich dzieci
w ogóle niech nie będzie zasad! ruchajmy się wszyscy ze wszystkimi, dorośli z dziećmi, faceci z facetami, babcie z wnukami, ludzie ze zwierzętami, z niemowlętami! to jest prawdziwa wolność!
W pewnym sensie się z Tobą zgadzam. Nie chciałbym by moje dziecko to oglądało (tak jak krwawiącego faceta przybitego do krzyża) Ale mam wpływ na to, co ogląda moje dziecko, więc nie pozwalam, nie idę na takie coś z dzieckiem i mam spokój. Dziecko nie widzi.
Natomiast oni się nie ruchają. Widzisz tam gdzieś zwierzęta? Chyba że mówisz o tym w białym. I na boga - jakie niemowlęta? Chyba cie wyobraźnia poniosła z lekka...
Ciapatych też możemy pozazdrościć. Idź pan w chuj.
A co, Niemcy mają z nimi jakiś problem?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów