18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
dulo 2013-07-10, 15:51 5
Gdyby kościół zdobył się w końcu na taką otwartość miał by zapewne więcej praktykujących "członków"
Zgłoś
G................k 2013-07-10, 15:58 112
Zgłoś
Quaswerty 2013-07-10, 16:02 6
Zjebów

Edit:
Ja tylko sprawdzałem czy się da napisać zjebów bez „*" .
Ps. Da się !

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
konradtl 2013-07-10, 16:05 10
Hitler w grobie się przewraca...
Zgłoś
tds1974 2013-07-10, 16:23 25
Problemem niektórych homofobów jest to, że jak słyszą słowo "homoseksualizm" to wyobrażają sobie dwóch facetów. Ja wyobrażam sobie dwie laski. Może dlatego, że wolę laski i nie chcę sobie wyobrażać dwóch facetów.
A Niemcom (i Anglikom) możemy tylko pozazdrościć dystansu i stosunku do kleru. U nas nie będzie "Małej Brytanii" czy Monty Pythona. Jesteśmy pod tym względem zacofani. Gdy mieszkałem za granicą, w parafii pojawił się nowy ksiądz i zaczął napierdalać dzwonami w niedzielę rano. Stało się to tylko raz. Bo przyszli mieszkańcy owej parafii i kazali mu przestać. Koniec sprawy. U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.

Zgłoś
MonroeHutchen 2013-07-10, 16:34 73
@tds1974 tak, możemy im pozazdrościć, że coś takiego dzieje się na ich ulicach na oczach ich dzieci

w ogóle niech nie będzie zasad! ruchajmy się wszyscy ze wszystkimi, dorośli z dziećmi, faceci z facetami, babcie z wnukami, ludzie ze zwierzętami, z niemowlętami! to jest prawdziwa wolność!
Zgłoś
paper10 2013-07-10, 16:35
kocham takie marsze zajebiste

mieszkam w polsce
Zgłoś
s................i 2013-07-10, 16:43 17
@tds1974

Ciapatych też możemy pozazdrościć. Idź pan w chuj.
Zgłoś
massq 2013-07-10, 16:51 1
Do gazu
Zgłoś
tds1974 2013-07-10, 17:01 5
MonroeHutchen napisał/a:

@tds1974 tak, możemy im pozazdrościć, że coś takiego dzieje się na ich ulicach na oczach ich dzieci

w ogóle niech nie będzie zasad! ruchajmy się wszyscy ze wszystkimi, dorośli z dziećmi, faceci z facetami, babcie z wnukami, ludzie ze zwierzętami, z niemowlętami! to jest prawdziwa wolność!

W pewnym sensie się z Tobą zgadzam. Nie chciałbym by moje dziecko to oglądało (tak jak krwawiącego faceta przybitego do krzyża) Ale mam wpływ na to, co ogląda moje dziecko, więc nie pozwalam, nie idę na takie coś z dzieckiem i mam spokój. Dziecko nie widzi.

Natomiast oni się nie ruchają. Widzisz tam gdzieś zwierzęta? Chyba że mówisz o tym w białym. I na boga - jakie niemowlęta? Chyba cie wyobraźnia poniosła z lekka...

Zgłoś
I................o 2013-07-10, 17:29 1
Przecież to Niemcy, oni są ostoją dla wszelkiego ścierwa...
Zgłoś
tds1974 2013-07-10, 17:34
sluki napisał/a:

@tds1974

Ciapatych też możemy pozazdrościć. Idź pan w chuj.

A co, Niemcy mają z nimi jakiś problem?

Zgłoś
I................o 2013-07-10, 17:46 5
@up co Ty, konto od wczoraj masz na sadisticu?
Zgłoś
zwirz13 2013-07-10, 17:55 2
ładnie tak wyciągać brudy na światło dzienne

jebać lewackie ścierwo !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów