@up co Ty, konto od wczoraj masz na sadisticu?
Jakieś przykłady na problemy Niemców z arabami?
nie chce mi się kopiować:
polityka.pl/swiat/komentarze/1508424,1,muzulmanie-obciazeniem-dla-niemcow.read
A oprócz nieudolnego obrażania i pierdolenia głupot mógłbyś jednak dodać jakiś przykład? Nie ma? A to dziwne...
No błagam, nie rób z siebie większego idioty niż nim jesteś.
Największa śmiechawka pojawia się wtedy, kiedy mamy przyjemność trafić na osobę która zgrywa inteligentną, a w rzeczywistości jest zwykłym baranem, tak to ty jesteś tym baranem.
Co do tematu: Kurwa serio że do nich się nie strzela to kompletnie tego nie rozumiem, oczywiście jebane ciapate patrzą na to i w przyszłości już swoje zwycięstwo widza, oni się nie będą z tym gównem patyczkować tylko wyślą kogo trzeba i rozpierdolą ten syf
Problemem niektórych homofobów jest to, że jak słyszą słowo "homoseksualizm" to wyobrażają sobie dwóch facetów. Ja wyobrażam sobie dwie laski. Może dlatego, że wolę laski i nie chcę sobie wyobrażać dwóch facetów.
A Niemcom (i Anglikom) możemy tylko pozazdrościć dystansu i stosunku do kleru. U nas nie będzie "Małej Brytanii" czy Monty Pythona. Jesteśmy pod tym względem zacofani. Gdy mieszkałem za granicą, w parafii pojawił się nowy ksiądz i zaczął napierdalać dzwonami w niedzielę rano. Stało się to tylko raz. Bo przyszli mieszkańcy owej parafii i kazali mu przestać. Koniec sprawy. U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.
Widzę, że pan Palikot też przegląda sadistica.
A tak patrzą sobie tacy posłowie razem z hetero-narodem na ten motłoch ruchających się zboczeńców na rzekomych "paradach równości" i nic dziwnego, że nikt im nie chce dać żadnych praw...
Szkoda ze ruda kurwa z rządu patrzy na zachód i te wszystkie posadki i... cóż interes własny ponad narodowym leży w ludzkiej naturze, tyle że jeszcze ten szmaciarz nie ma honoru za grosz.
Atakowanie religii powinno być karane tak samo surowo jak rasizm.
a ciebie to całkiem pojebało. Jak ktoś i wierzy w jakieś nierealne gówna to niech ma pretensje do siebie że się inni z niego śmieją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów