Tak naprawdę by nie istniały gdyby obowiązywały zasady libertarianizmu.
Każdy by sobie mógł organizować manifestacji jakie by sobie tylko chciał na swojej ziemi. Mógł by wpuszczać kogo by chciał.
Organizować się w związki z kim chce i w dowolnej kombinacji ilościowej i jakościowej.
Tak naprawdę w dupie mam co kto i z kim robi u siebie, z kim paraduje czy robi cokolwiek innego.
Coś mi się nie podoba to na to nie patrze, mnie dupa nie boli od tego że pedały się w dupę ruchają, lubią? to niech się ruchają.
Sam mam kilka dziwnych zachowań których pewnie część ludzi by uznała za nie do zaakceptowanie
Zresztą tak jak wszyscy użytkownicy tego portalu bo dajmy na to przeglądanie działu hard nie można uznać za całkowicie normalne.
No błagam, nie rób z siebie większego idioty niż nim jesteś.
Największa śmiechawka pojawia się wtedy, kiedy mamy przyjemność trafić na osobę która zgrywa inteligentną, a w rzeczywistości jest zwykłym baranem, tak to ty jesteś tym baranem.
Czyli obrażanie i zero argumentów. Wracaj po wakacjach do gimnazjum
@up
nie chce mi się kopiować:
polityka.pl/swiat/komentarze/1508424,1,muzulmanie-obciazeniem-dla-niemcow.read
No i co tam jest oprócz wypowiedzi faszyzującego polityka niemieckiego i kilku stwierdzeń na temat integracji? Nic, zero zdarzeń. Albo dajecie konkretne przykłady, albo na szczaw.
Ośmieszacie się bardziej niż muzułmanie.
Serio dajecie się nabrać na ten marny trolling tego patafiana tds1974 ? Toż widać że albo myśli że ma z tego radochę albo jakiś rodzice mu kazali klęczeć na grochu bo do kościoła nie chodził i wyrósł z niego
Kiedyś dostałbyś za to warna (4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane), od czasu zmiany regulaminu można sobie i obrażać każdego, ile wlezie. Jest o wiele więcej wyzwisk obecnie niż wcześniej. Żałosne. Godne Onetu.
Co motywuje ludzi śmiejąc się z wierzących? kompleksy? to że możesz komuś pojechać tylko dlatego że wierzy w coś i zasłania się wolnością słowa, to samo jest z rasizmem, przecież mogę jechać po rajtach czarnemu bo ma śmieszny kolor skóry,więc jeśli masz z tym problem i chcesz za to karać to masz zapędy faszystowskie i odbierasz wolność słowa.
Czyli obrażanie i zero argumentów. Wracaj po wakacjach do gimnazjum
No i co tam jest oprócz wypowiedzi faszyzującego polityka niemieckiego i kilku stwierdzeń na temat integracji? Nic, zero zdarzeń. Albo dajecie konkretne przykłady, albo na szczaw.
Ośmieszacie się bardziej niż muzułmanie.
Kiedyś dostałbyś za to warna (4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane), od czasu zmiany regulaminu można sobie i obrażać każdego, ile wlezie. Jest o wiele więcej wyzwisk obecnie niż wcześniej. Żałosne. Godne Onetu.
39 lat? Chce się rzec - stary jak brzoza, a głupi jak koza.
Jeśli myślisz, że ktoś cię będzie tutaj przekonywał i tracił swój czas na szukanie argumentów i przykładów bandytyzmu muzułmańskiego ścierwa, to jesteś w wielkim błędzie. Proponuję też zacząć korzystać z jakichś mediów, to może dotarły by do ciebie jakieś słuchy o zamieszkach we Francji, Londynie czy Sztokholmie, a zabójstwie brytyjskiego żołnierza przez dwóch śmierdzieli. A jak już mówimy o Germanii, to wyguglaj sobie jaka dzielnica Berlina jest najniebezpieczniejsza. Oczywiście zdominowana przez jebiące kozy ścierwo dzielnica Neukoelln.
Resztę szukaj sobie sam. Nikt cię wyręczać nie będzie. A jak taki kozak jesteś, to przedstaw JAKIEKOLWIEK dowody, że multikulti i tolerowanie pedalstwa ma JAKIKOLWIEK POZYTYWNY WPŁYW na kraj, społeczeństwo czy gospodarkę.
Powodzenia. Bo wiadomo, że gówno znajdziesz.
`Problemem niektórych homofobów jest to, że jak słyszą słowo "homoseksualizm" to wyobrażają sobie dwóch facetów. Ja wyobrażam sobie dwie laski. Może dlatego, że wolę laski i nie chcę sobie wyobrażać dwóch facetów.
To tylko twój wymysł.
`U nas strach przed KK jest taki, że gdy ksiądz mówi "1500 za pogrzeb to za mało", to niektórzy kulą ogon jak pies i biorą pożyczkę na pogrzeb własnej matki.
Nigdy nie słyszałem o czymś takim ale dopuszcam że mogło to mieć miejsce.
`Czyli obrażanie i zero argumentów. Wracaj po wakacjach do gimnazjum
Hipokryta..
`No i co tam jest oprócz wypowiedzi faszyzującego polityka niemieckiego i kilku stwierdzeń na temat integracji? Nic, zero zdarzeń. Albo dajecie konkretne przykłady, albo na szczaw.
Farzysci wszendzie atakujo! Jak chodzisz spać to sprawdzasz czy nie ma w szafie faszysty?
porównanie człowieka z niewielkimi wizualnie ranami, do tego przeniesionymi na rzeźby/malowidła, z chodzeniem z gołym chujem, zwisającym cycami, wymachiwaniem dildo, imitowaniem pierdolenia się w różnych pozycjach jest po prostu głupie, a dzieci często chodzą w różne miejsca, wracając choćby ze szkoły - nie zawsze przecież pod opieką rodziców, a przecież to jest tylko ulica, pewnie jedna z głównych w danym mieście. Wy, skrajne lewusy, jesteście najgorszą zarazą, sam jestem cholernie sceptycznie nastawiony do prawicy i w dużej części się z jej założeniami nie zgadzam, ale, do kurwy, muszą być jakieś zasady, czego wy nie potraficie zrozumieć, to jest konieczne do egzystencji rodzaju ludzkiego, a wszystko co robicie prowadzi to stopniowego likwidowania wszystkich granic i zasad.
może i troll, ale miałem ochotę coś napisać więc
Mnie to tam pierdoli kto i co mówi.Lepiej iść na piwo
Wyhodowałeś w sobie jakiś dziwaczny pogląd, że niby każdy, kto ma poglądy odmienne od twoich, jest baranem... W psychologii termin inteligencja odnosi się raczej do sposobu rozumowania (ale oczywiście psychologia NIE WYNALAZŁA OBIEKTYWNYCH METOD POMIARU INTELIGENCJI), nie sposobu wartościowania.
Z naszego punktu widzenia to jeśli niemiaszki obrały sobie taką drogę - FEEL FREE
Szkoda ze ruda kurwa z rządu patrzy na zachód i te wszystkie posadki i... cóż interes własny ponad narodowym leży w ludzkiej naturze, tyle że jeszcze ten szmaciarz nie ma honoru za grosz.
A czemu nie? Naród nie istnieje w rzeczywistości, a człowiek istnieje (z chwilą śmierci ostatniego człowieka zginie ostatni naród; podział na rasy, grupy etniczne, religie, też nie zdaje egzaminu - w końcu różne sposoby myślenia możemy w obrębie jednej grupy znaleźć).
a ciebie to całkiem pojebało. Jak ktoś i wierzy w jakieś nierealne gówna to niech ma pretensje do siebie że się inni z niego śmieją.
Istnienie Boga jest równie możliwe, co działanie np. teorii względności. Nie mów więc: "coś nie istniejącego", a "coś, w co nie wierzę". Jak miał powiedzieć to Protagoras:
"O bogach nie mogę stwierdzić ani że istnieją, ani że nie istnieją, ani jaka jest ich istota i jak się przejawiają; wiele bowiem okoliczności stoi na przeszkodzie ich poznaniu, a między innymi ich niewidzialność i krótkość życia ludzkiego".
Myha jest w moim mniemaniu najbardziej zrównoważonym użytkownikiem sadola .
Ale czemu zjeby? religia to naprawde pieprzone zlo. Jebac katoli, jebac ciapatych. Tylko bezboznictwo!
Szczerze to chuj mnie obchodzą twoje poglądy, sam nie jestem katolikiem, ale to co oni robią jest co najmniej pojebane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów