Faszysta prosi policję o ochronę przed kobietami z organizacji "Dziewuchy dziewuchom"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
paly niemyte kurwa po 20 lat maja kurwy nie wiedza po co tam stoja az mnie.reka.swierzbi zeby mu ten transpartent w dupe wsadzic lyse chuje
proszę nas bronić - kurwa, ziomeczek przyszedł na konfrontacje w której zostałby dosłownie zjedzony, a jeszcze będzie rozkazywał funkcjonariuszowi, który jest jego jedyną ochroną. Kurwa, kiedy na tym świecie nastąpiła zamiana jaj na piczki?
@janlew pierdolisz że aż głowa boli. Hitler zakazał aborcji w Rzeszy, a zalegalizował ją na terenach okupowanych (słowiańskich), aby podrasa się nie rozwijała. Także zanim zaczniesz pisać, to sobie poczytaj żeby się znowu nie zbłaźnić.
Robią ludzi w chuja na każdym kroku. Media pełne bzdur i idiotów...nie o to w życiu chodzi panowie i panie!
"Co Was tak mało" to trochę samozaoranie, biorąc pod uwagę, że projekt zaostrzenia ustawy o aborcji poparło ponad 450 tysięcy ludzi, a na wszystkich "czarnych protestach" razem wziętych na ulice nie wyszło nawet 200 tysięcy.
Nastały takie czasy, że jak powiesz, że jesteś za prawicą, to ludzie skojarzą cię z takimi debilami jak ci tutaj.
No niesamowite jaja się odjaniepawlają
Ciekawe jaki będzie ból dupy albo prawaków albo lewaków jak Trump wygra lub przegra wybory (raczej jak przegra to będzie większy ból dupy )
Dlatego Sadole powiadam wam, będzie się działo, przygotujcie sobie popcorn
Ciekawe jaki będzie ból dupy albo prawaków albo lewaków jak Trump wygra lub przegra wybory (raczej jak przegra to będzie większy ból dupy )
Dlatego Sadole powiadam wam, będzie się działo, przygotujcie sobie popcorn
gdybym był pedaem jebałbym feministki , wtedy by im się psyche poprawiło , niestety nie jestem więc zjebanych babsk nie zabraknie w Polsce
Aborcja, aborcja, a najjaśniejsza partia i Prezes wprowadzają nam cichcem CETA. Żegnaj zdrowy rozsądku, żegnaj polska gospodarko, witaj świecie Orwella, witaj katoszariacie. Pies to wszystko je.ał.
Quaswerty napisał/a:
Wkurwia mnie już ta cała sytuacja. Gdzie nie wejdę to o tym pierdolonym gównie mówią.
Ja rozumiem że miejsce Kobiet jest w kuchni/domu.
Ale żeby pierdolonym gównem ich nazywać?
Tak trochę mało sympatycznie.
Kto Ci jutro kanapki do pracy zrobi?
Kto Ci jutro przed pracą loda zrobi?
Albo odwrotnie
Tylko niech ręce umyje przed tym
Przecież to oczywiste, że ta cała akcja jest po to, żeby prezes Kaczyński wszedł ubrany cały na biało i ogłosił, że jest wielce przeciwny zaostrzeniu prawa aborcyjnego, co zaowocuje uwielbieńczym blowjobem całego narodu.
Pretensje miej do tych co zaczęli.
Aut vincere, aut mori.
voidinfinity napisał/a:
Pretensje miej do tych co zaczęli.
Ponad miesiąc temu na portalach pojawiła się informacja o nowym projekcie ustawy. Pamiętam jeden z tytułów brzmiał "SLD strzela sobie w stopę. Nowy projekt ustawy o aborcji". I stało się, namówili pożytecznych idiotów do składania podpisów, całość nazwali oczywiście projektem obywatelskim i poszło. Miej świadomość kto zaczął.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów