18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Quaswerty 2016-10-03, 22:02 81
Wkurwia mnie już ta cała sytuacja. Gdzie nie wejdę to o tym pierdolonym gównie mówią.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
korinogaro 2016-10-03, 22:06 8
Lol, porównanie do Hitlera mnie rozpierdala. Zwłaszcza że ze swoją polityką gdyby w tamtych czasach mieli odpowiednią technologię to zgodnie z przepisami byłby przymus abortowania każdego chorego płodu.
Zgłoś
marksista13 2016-10-03, 22:22 10
jebać tych neofaszystów
Zgłoś
quraaq 2016-10-03, 23:14 26
rozpierdala mnie ta prostota kalkulacji, że skoro facet jest w opozycji do feminazistek to musi być faszystą
Zgłoś
lokalnywatażka 2016-10-03, 23:41 22
Pierdzieleni pederaści.
"proszę stanąć tyłem do nas"
widziałem całe nagranie. Typ dalej mówi:
"ma pan superzgrabną dupę, panie policjancie. Mógłbym się na nią gapić godzinami".
Taka prawda.
Zgłoś
saf62 2016-10-04, 0:01 1
strażnik teksasu mysli, ze ma władze nad policją
Zgłoś
davirafil 2016-10-04, 0:25 1
Łódź oczywiście...
Zgłoś
Toolpa 2016-10-04, 0:48 9
quraaq napisał/a:

rozpierdala mnie ta prostota kalkulacji, że skoro facet jest w opozycji do feminazistek to musi być faszystą

No, a jest zupełnie odwrotnie. To feministki krzyczą, że kobieta siedząca* w domu jest ciemiężona pod butem męża i niezadowolona ze swojego życia, bo w końcu tylko praca czyni wolnym.

*- pilnuje swoich latorośli, zapierdala 16h na dobę.

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
Fukuoka 2016-10-04, 2:18 3
Patologia ONR powinna być utylizowana jak prosiaki w maszynie do utylizacji.
Zgłoś
maksymilian45 2016-10-04, 5:37 8
I rządzący osiągają swój cel dzieląc społeczeństwo a w międzyczasie przepychając jakieś ustawy.
Zgłoś
K................i 2016-10-04, 6:10 4
maksymilian45 napisał/a:

I rządzący osiągają swój cel dzieląc społeczeństwo a w międzyczasie przepychając jakieś ustawy.

W końcu napisałeś coś z sensem.
Piwko.
Zgłoś
e................s 2016-10-04, 6:13 7
ciekawe , kobiety za mordowaniem to feministki a facet którego to wkurza faszysta
czy kogoś czasem nie jebie trochę od manipulacji określeniami
Zgłoś
janlew 2016-10-04, 10:49 7
Quaswerty napisał/a:

Wkurwia mnie już ta cała sytuacja. Gdzie nie wejdę to o tym pierdolonym gównie mówią.

Odwracają uwagę od prawdzie ważnej sprawy, czyli od umowy CETA.

Co do Faszystów to weź nie pierdol. Pierwszy zalegalizował aborcje Lenin drugi Hitler. Więc jak ktoś tu jest faszystą, to raczej ci co na masowe mordowanie dzieci nazifeministkom, chcą pozwolić. Po przeciwnej stronie są raczej zagorzali katolicy.
Zgłoś
Przyczajonykangur 2016-10-04, 11:22 2
Chyba jestem z jakiegoś starszego pokolenia, bo jak na mój gust to powinien dostać w ryj za takie odzywanie się do jakiejkolwiek kobiety. Przeraża mnie to że tacy ludzie uważają się za elitę narodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów