Faszysta prosi policję o ochronę przed kobietami z organizacji "Dziewuchy dziewuchom"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jebać maczetami lewakow a zwłaszcza antife. Bydło co wali swoje matki
Tak nas w banbuko robią.
Quaswerty napisał/a:
Wkurwia mnie już ta cała sytuacja. Gdzie nie wejdę to o tym pierdolonym gównie mówią.
Nie wiesz po co? to taktyka Sorosa, "Dziel i rządź, goja swądź".
Chuj mnie obchodzi po co ktoś wychodzi na ulicę, jebie mnie to czy jest lewicowy czy prawicowy bo oni są dokładnie tak samo popierdoleni. Prawica czy lewica to nie ma znaczenia bo to sztuczny podział żeby Was napuszczać jeden na drugiego żebyście się między sobą szarpali kiedy ukradkiem te pierdolone złodzieje świetnie sobie żyją na Wasz koszt. Kiedy to w końcu zrozumiecie głupie pojeby? Sami tworzycie podziały i bijecie się między sobą pod szmatami z logiem co gorszej frakcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów