Ogólnie lubię Lewandowskiego. Konkretny, inteligentny gościu. Zawsze udziela ciekawych wywiadów.
(|)-------C====8Szczerze - słaba gala. Strus z remisu powinien się cieszyć, ciapaty był bardziej aktywny i powinien przegrać, z Horwichem dostał wygraną, tutaj remis. Podobnie Pudzian, tu powinien być remis - sama tuląca się gejoza - nie ujmując im siły, pracy jaką wkładają w tę robotę, to jednak - nudna walka.
a co Ty tylko te dwie walki widziałeś? fakt, z werdyktem zjebali. jednakże patrząc na pozostałe walki, nie ma wątpliwości, że każda trzymała poziom i było o wiele lepiej niż na każdym innym ksw
a co Ty tylko te dwie walki widziałeś? fakt, z werdyktem zjebali. jednakże patrząc na pozostałe walki, nie ma wątpliwości, że każda trzymała poziom i było o wiele lepiej niż na każdym innym ksw
Widziałem wszystkie walki(poza Pudzianem i Khalidovem, je obejrzałem już następnego dnia, bo wracać do domu w ten czas musiałem).
Więc po kolei - moje zdanie o każdej.
Najbardziej podobały się mi pre-fighty i walka Mańkowskiego z Saidovem.
Kowalkiewicz - klasa sama w sobie, nie dość, że ładna to jeszcze w każdej walce zamiata przeciwniczkami jak Putin pedałami.
Gamrot - dobra, kolejna walka(chyba 5-6 wygrana z rzędu), długo raczej w KSW nie pobędzie.
A Khalidov - no cóż, wygrywać - wygrywa, świetny jest,ale tak pół żartem-pół serio - nudne już jest to jego wygrywanie, za krótko walczy.
Czekam na galę KSW28, zwłaszcza na Bedorfa, Różalskiego i Jewtuszkę.
Co do Khalidova, to jak dla mnie sztucznie kreowany idol mieszanych sztuk walki dla Polaków. Dają mu samych lamusów, poza tym on sam nie chce próbować swych sił w UFC, bo wie, że dostałby wpierdol, tu mu dobrze, jest gwiazdą za dychę.
Prawda.
Niestety, zgodnie ze zunifikowanymi regułami MMA za to są punkty i co drugi zapaśnik na zachodzie tak walczy. KSW zdaje się nie podało żadnych swoich reguł punktowania, co jest bardzo wygodne, jeśli trzeba kogoś przewałkować.
Anglik, po walce z Pudzianowskim, słusznie był wkurwiony, chłop nie mógł się normalnie ponapierdalać, bo Mariusz non-stop się do niego przytulał i blokował jakikolwiek ruch.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów