📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Relacja na żywo z serwerowni sadola?
forza nostra legge
Chciało ci się tak kamerę długo trzymać...?
Wydaje mi się, że Twoje ruchanie nornic i zabijanie (dziwne, że nie umierają podczas stosunku, ładną wykałaczkę masz), ale widzę że pomysł z mrówkami już podłapałeś. Good for you.
Wydaje mi się, że Twoje ruchanie nornic i zabijanie (dziwne, że nie umierają podczas stosunku, ładną wykałaczkę masz), ale widzę że pomysł z mrówkami już podłapałeś. Good for you.
Całe życie w bólu i cierpieniu.
o co chodzi w tym filmie? Myślałem że opierdolą do kości a tu 38 sekund huj wie czego
ojebałem trylogię władcy pierścieni, właśnie zapuszczam hobbita i zara się zbuforuje
Kolejny chomik hostingu sadistic.pl padł.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Ile GB ma ten zjebany film? Po chuj używać tak skurwiałego encodera?
Encoder wspaniały tylko serwery kurwy
Może panowie administratorzy zamiast na kurwy to na serwer dadzą.
Co fajny film to ładuje mi się dłużej niż kochankę w dupe.
Może panowie administratorzy zamiast na kurwy to na serwer dadzą.
Co fajny film to ładuje mi się dłużej niż kochankę w dupe.
Urwało w najciekawszym momencie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów