Nie potrzebnie podniósł ręce do góry.. nie jestem profesjonalistą ale jestem typowym grubasem który siedzi przed monitorem i przejrzałem już całe yt wraz z crazyshit na bieżąco.. wiec się znam.. debil podniósł ręce i go odcięło.. wykorzystał resztki tlenu czy chuj wie o co tam chodzi.. No... to wyjaśniłem i idę teraz wpierdalac MC Donalda..
Smacznego.
Jeśli te trociny z kartonem zmielonym sa smaczne.
Tak czy inaczej bon appetit.
Na szczęście tobie to nie grozi
Błysnąłeś jak sreberko od czekolady poczym wylądowałeś w koszu.
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Błysnąłeś jak sreberko od czekolady poczym wylądowałeś w koszu.
Nie płacz, może kiedyś zrozumiesz.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie wiem czy tam 10kg czy 15kg na krążku plus 20 sztanga tak czy siak więcej niż 90% sadoli, ale w chuj mało i tak . Ale jak zrobice z tym przysiad to jesteście kozaki. Pas źle i jakiś z tesco , nogi za daleko od sztangi i debil jeszcze odkłada ciężar puszcza się po to są te jebane podstawki. A potem panie doktorku że krzyż napierdala i od czego to. Martwy i przysiad nie są dla debili, lepiej niech robi dalej dyskotekowy zestaw łapa, klata bo z tej siły i tak chuj leszczowi przyjdzie.
120kg tam ma. Nie znasz się to nie pierdol
120kg tam ma. Nie znasz się to nie pierdol
Chujowo widać kolor środkowego krążka, ale wygląda bardziej na zielony, czyli 120, bo jeśli to niebieski to 140. Chyba, że ma jakieś mongolskie obciążenia. Zakładając, że obciążenia są jak należy, to obstawiałbym raczej 140, bo zielone 10. z reguły są węższe od reszty.