18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
BojowyWombat 2021-05-07, 23:12
I w taki właśnie sposób dostałem zawału serca, o którym dowiedziałem się tydzień później jak wieźli mnie od lekarza pierwszego kontaktu do szpitala.
Zgłoś
Adae 2021-05-07, 23:36
Bog stwierdzil "No kurwa cieszy sie z bycia ciota...."
Zgłoś
marcino_zly 2021-05-08, 0:32 1
Dvpper22 napisał/a:

Nie potrzebnie podniósł ręce do góry.. nie jestem profesjonalistą ale jestem typowym grubasem który siedzi przed monitorem i przejrzałem już całe yt wraz z crazyshit na bieżąco.. wiec się znam.. debil podniósł ręce i go odcięło.. wykorzystał resztki tlenu czy chuj wie o co tam chodzi.. No... to wyjaśniłem i idę teraz wpierdalac MC Donalda..

Smacznego.
Jeśli te trociny z kartonem zmielonym sa smaczne.
Tak czy inaczej bon appetit.

Zgłoś
T3RMINATOR 2021-05-08, 4:53
PietiaGoras napisał/a:

Na szczęście tobie to nie grozi

Błysnąłeś jak sreberko od czekolady poczym wylądowałeś w koszu.
Zgłoś
żmij 2021-05-08, 7:05 6

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-05-08, 13:34
T3RMINATOR napisał/a:

Błysnąłeś jak sreberko od czekolady poczym wylądowałeś w koszu.

Nie płacz, może kiedyś zrozumiesz.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Aronzo2 2021-05-08, 13:44
Spar1988 napisał/a:

Nie wiem czy tam 10kg czy 15kg na krążku plus 20 sztanga tak czy siak więcej niż 90% sadoli, ale w chuj mało i tak . Ale jak zrobice z tym przysiad to jesteście kozaki. Pas źle i jakiś z tesco , nogi za daleko od sztangi i debil jeszcze odkłada ciężar puszcza się po to są te jebane podstawki. A potem panie doktorku że krzyż napierdala i od czego to. Martwy i przysiad nie są dla debili, lepiej niech robi dalej dyskotekowy zestaw łapa, klata bo z tej siły i tak chuj leszczowi przyjdzie.

120kg tam ma. Nie znasz się to nie pierdol
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-05-08, 14:11
Aronzo2 napisał/a:

120kg tam ma. Nie znasz się to nie pierdol

Chujowo widać kolor środkowego krążka, ale wygląda bardziej na zielony, czyli 120, bo jeśli to niebieski to 140. Chyba, że ma jakieś mongolskie obciążenia. Zakładając, że obciążenia są jak należy, to obstawiałbym raczej 140, bo zielone 10. z reguły są węższe od reszty.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
ZgRyZ 2021-05-08, 23:30
podniósł na pełnym, zatrzymanym wdechu i to tyle. bez pomocy tacy ludzie kończą z ciężkim niedotlenieniem tego, co miał w głowie, lub z przepukliną wślizgową.
Zgłoś
sleju 2021-05-10, 23:16
Ważne, że wyszło, weszło i zeszło.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów