📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Krew mu spłynęła z mózgu do stóp.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Krew mu spłynęła z mózgu do stóp.
Na szczęście tobie to nie grozi
Znam takiego jednego grubasa co podobnie prawi jak ty i się usprawiedliwia. Hahaha
baronturbina napisał/a:
Znam takiego jednego grubasa co podobnie prawi jak ty i się usprawiedliwia. Hahaha
Pięta nie siniej się z ludzi upośledzonych. Run chłopcze sport i na tik tok wrzucaj filmy. Byle nie tu;-)
Mówi się „martwy ciągnij”...
Zrobił odlot. Zróbcie kilka dużych wdechów, nabierzcie powietrza a potem wstrzymajcie oddech. Na kilka sekund odcina, chyba że pierdolniesz głową w coś, to na dłużej .
Za bardzo się podniecił sukcesem i mu krew z mózgu do pindola odpłynęła.
Nie wiem czy tam 10kg czy 15kg na krążku plus 20 sztanga tak czy siak więcej niż 90% sadoli, ale w chuj mało i tak . Ale jak zrobice z tym przysiad to jesteście kozaki. Pas źle i jakiś z tesco , nogi za daleko od sztangi i debil jeszcze odkłada ciężar puszcza się po to są te jebane podstawki. A potem panie doktorku że krzyż napierdala i od czego to. Martwy i przysiad nie są dla debili, lepiej niech robi dalej dyskotekowy zestaw łapa, klata bo z tej siły i tak chuj leszczowi przyjdzie.
Też mam tak czasami,tyle że po wódzie
Nie potrzebnie podniósł ręce do góry.. nie jestem profesjonalistą ale jestem typowym grubasem który siedzi przed monitorem i przejrzałem już całe yt wraz z crazyshit na bieżąco.. wiec się znam.. debil podniósł ręce i go odcięło.. wykorzystał resztki tlenu czy chuj wie o co tam chodzi.. No... to wyjaśniłem i idę teraz wpierdalac MC Donalda..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów