📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wytłumaczy mi ktos o co w tym filmie chodzi bo nie rozumiem .....
okar19
Ironia na setki filmów w których legwany, aligatory psy i koty grają w pojebaną grę...
Ironia na setki filmów w których legwany, aligatory psy i koty grają w pojebaną grę...
Towdi napisał/a:
okar19
tak widzialem te wszystkie filmy ale o co chodzi w tym ?? przeciez ten golab jest martwy a na filmie nic sie nie dzieje
okar19 napisał/a:
tak widzialem te wszystkie filmy ale o co chodzi w tym ?? przeciez ten golab jest martwy a na filmie nic sie nie dzieje
-Kapitanie Oczywisty, chyba niedługo dostanie pan awans na porucznika!
-Ale porucznik to niżej niż kapitan, więc to nie będzie awans tylko degradacja!
-Kapitanie Oczywisty... słów brakuje
Kurwa w końcu ktoś kto gra w to gorzej niż ja.
ps. w tym filmiku tyle samo życia i akcji co w tym gołębiu.
ps. w tym filmiku tyle samo życia i akcji co w tym gołębiu.
@okar19
To chyba nie gołąb, a kruk, ale mniejsza z tym...
Tu właśnie chodzi o to, że ta wrona jest martwa i dlatego nie zagra w tę grę. Taki humor absurdalny.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam.
To chyba nie gołąb, a kruk, ale mniejsza z tym...
Tu właśnie chodzi o to, że ta wrona jest martwa i dlatego nie zagra w tę grę. Taki humor absurdalny.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam.
@up
lecz się
lecz się
Galaxy mini to chujowy telefon.
Pewnie, że gówniany Moje cudeńko takich gier nie obsługuje bo ekran nie dotykowy ;/
Tu chodzi o to że martwy ptak jest mądrzejszy niż te wszystkie inne zwierzaki - skapnął się że to jest fake i olał sprawę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów