18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Znawca_Cipek 2020-09-20, 20:40 1
Pelen profesjonalizm.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-20, 20:41 3
Zgłoś
zwierzak30 2020-09-20, 20:52 49
Sadzić.
Palić.
Zalegalizować.
Zgłoś
Konstrukt_społeczny 2020-09-20, 21:37 8
Legalizacja? Znając kurestwo legislacyjne tego zasranego kraju, nawet gdyby zalegalizowali to można byłoby kupić jedynie z akcyzą za 2 razy tyle co teraz z ulicy. A gdybyś miał 'samogon' to wjebaliby cie do ciupy na jeszcze dłużej za przestępstwo gospodarcze i uchylanie od podatków. A co do robienia na legalu to zdobycie koncesji graniczyłoby z cudem, nawet gdyby zachodził nepotyzm. Także pierdole waszą legalizację. Hasło bardziej puste niż 'wolnosc, równosc, braterstwo'.

Sikalafo.
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-20, 21:59 4

♥ Yo te quiero marihuana ♥ ¡¡LEGALIZACIÓN!!
Zgłoś
Allahgbar 2020-09-20, 22:00
idż stąd
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-09-20, 22:13 5
Nawet z maryśką medyczną nie jest to takie proste. (Tu rak jaj)

Zgłoś
justincase999 2020-09-20, 22:17 1
Ciężko weszło, ale potem już porządnie!
Zgłoś
Matuus 2020-09-20, 22:28 2
PsikutaBezS napisał/a:

Play
Rewind 5s
Forward 5s
00:45
-00:15

Błagam...kto ogląda South Park z dubbingiem? :/
Zgłoś
Ronoaro 2020-09-20, 22:31
Jebana dzicz...

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
superslavo 2020-09-20, 22:39 12
Ronoaro napisał/a:

j***na dzicz...

Hah po alkoholu sama kulturka
Zgłoś
mam_racje 2020-09-20, 22:59 7
Ponad 20 lat paliłem to gówno, z czego ostatnie 10 praktycznie non stop (lufa co 30-60minut).
I co? Skończyłem jako troll na portaliku dla gimbazy... no ale dla niektórych to szczyt marzeń i jeszcze się w takiej roli czują spełnieni

Trzeba żyć a nie przepierdalać życie.
Zgłoś
Matzdorf 2020-09-20, 23:10 3
Matuus napisał/a:

Błagam...kto ogląda South Park z dubbingiem? :/

Dokładnie. w SP najlepsze są własnie głosy aktorów bo kto może Cartmana albo Garrisona zdubbingowac. A w ogóle teksty są takie banalne że bez polskich napisów idzie wszystko zrozumieć. Nie wiem serio w ogóle dubbing to myślałem że dla dzieci jest, a oni bajke dla dorosłych oglądaja z dubbingiem. Toż to pierdolca można dostać słyszeć pingwiny z Madagaskaru w roli bohaterów SP oO
Zgłoś
Grzechu_Jaku_ 2020-09-21, 0:16 1
przeciez to jest stare jak skurwysyn zioem co ty explorera masz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów