📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pelen profesjonalizm.
Legalizacja? Znając kurestwo legislacyjne tego zasranego kraju, nawet gdyby zalegalizowali to można byłoby kupić jedynie z akcyzą za 2 razy tyle co teraz z ulicy. A gdybyś miał 'samogon' to wjebaliby cie do ciupy na jeszcze dłużej za przestępstwo gospodarcze i uchylanie od podatków. A co do robienia na legalu to zdobycie koncesji graniczyłoby z cudem, nawet gdyby zachodził nepotyzm. Także pierdole waszą legalizację. Hasło bardziej puste niż 'wolnosc, równosc, braterstwo'.
Ciężko weszło, ale potem już porządnie!
PsikutaBezS napisał/a:
Play
Rewind 5s
Forward 5s
00:45
-00:15
Błagam...kto ogląda South Park z dubbingiem? :/
Ponad 20 lat paliłem to gówno, z czego ostatnie 10 praktycznie non stop (lufa co 30-60minut).
I co? Skończyłem jako troll na portaliku dla gimbazy... no ale dla niektórych to szczyt marzeń i jeszcze się w takiej roli czują spełnieni
Trzeba żyć a nie przepierdalać życie.
I co? Skończyłem jako troll na portaliku dla gimbazy... no ale dla niektórych to szczyt marzeń i jeszcze się w takiej roli czują spełnieni
Trzeba żyć a nie przepierdalać życie.
Matuus napisał/a:
Błagam...kto ogląda South Park z dubbingiem? :/
Dokładnie. w SP najlepsze są własnie głosy aktorów bo kto może Cartmana albo Garrisona zdubbingowac. A w ogóle teksty są takie banalne że bez polskich napisów idzie wszystko zrozumieć. Nie wiem serio w ogóle dubbing to myślałem że dla dzieci jest, a oni bajke dla dorosłych oglądaja z dubbingiem. Toż to pierdolca można dostać słyszeć pingwiny z Madagaskaru w roli bohaterów SP oO
przeciez to jest stare jak skurwysyn zioem co ty explorera masz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów