Można dać piwo, ale nic by to nie dało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tanio skóry nie sprzedam bo to nic by nie dało
Dzieci jeśli to oglądacie pamiętajcie. Nadużywanie narkotyków, lub różnego rodzaju sterydów i innego chujostwa prowadzi właśnie do takiego stanu umysłowego.
nic nie dam ! nawet gdyby mi się to podobało to i tak nic nie dam !
Prawdziwi mężczyźni mają 60 cm w bicu i dzień w dzień bawią się kulami
Pudzian upocony, zdenerwowany a ten koleś po lewej w okularach se sweet fotke jebnąl jak gdyby nigdy nic
kudlaty1125 Ty widac tez nie masz zbyt duzo tego rozumku. Skad takie stereotypy wynosisz?? Po bardzo zmeczonym strong menie?, ty w takim przypadku nawet bys slowa nie powiedzial po za tym co ty pewnie wiesz o silowni "sterydach". Nie kazdy silny to glupi. Wrecz przeciwnie znam wielu madrych ludzi na poziomie a maja sie czym pochwalic. Wiec takie gadanie ze sterydy i narkotyki robia z ludzi glupich jest bledne, ci ludzie musieli byc glupi a to ze biora to ich sprawa pamietaj. Wiekszosc zazdrosnych mowi a koks. A kto komu broni
@Sefir nie tłumacz tego ludziom, bo to i tak nic by nie dało.
powtarza kretynom po raz któryś, że nie miał szans na wygraną w turnieju to mu kurwa bezsensowne pytania zadają
zajebał bym jakiś zajebisty komentarz, ale to by nic nie dało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów