📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"graliśmy", "nie graliśmy", "powinniśmy gryźć trawę"... No kurwa ja tam jej na boisku nie widziałem. Nie rozumiem dlaczego ci reporterzy pytają tych "celebrytów" o tematy na które nic ciekawego nie powiedzą.
Każdy normalny powie, że pokazaliśmy klasę. No kurwa bywa, karne to jest loteria i czasem się wygrywa, a czasem nie.
A kobiety nie powinny się odzywać jeśli chodzi o sport. No chyba, że się jakaś zna, co jest rzadkością
A kobiety nie powinny się odzywać jeśli chodzi o sport. No chyba, że się jakaś zna, co jest rzadkością
a co ona się
zna!!!
zna!!!
Może myślała o swojej karierze. Grała do 30stki a potem to już tylko bylejakosc.
Ja pierdole co ona opowiada. Nasłuchała się co nieco od ludzi, gdzieś podsłuchała i to powtarza. Widać że na piłce się nie zna, a jak się na czymś nie zna to po chuj pierdolić jakieś bzdury do kamery? Dlatego że wykreowali ją w telewizji na super kibica i fana futbolu, a kibicować zaczęła jak nagrała jakąś tam piosenkę "futbol, futbol" bo się opłacało?
Tym samym był to ostatni z nią wywiad na temat piłki nożnej...
Czego oczekiwać od starego komucha
Pierdoli takie głupoty, a zna się na wszystkim jak nasi sadolowi eksperci.
Rada ode mnie:
Pani Marylo, w Pani wieku już czas przestać strugać małolatę zachowaniem i ubiorem.
Pani Marylo, w Pani wieku już czas przestać strugać małolatę zachowaniem i ubiorem.
To jedyny rodzaj pierdolenia jaki jej pozostał
O to się wyrwała, kurwa z opinią. Stara, bez talentu i z chujowymi piosenkami zgrywa eksperta od czegoś, na czym się nie zna ni chuja. Tzw. autorytet telewizyjny. Ubecja jej karierę pomagała robić, towarzysze przytulali i do teraz cugiem na tym gównie jedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów