Hmm co bym zrobil jakbym miał ebole...hmm chyba cztery rzeczy poszedłbym na spacer do zus-u, nfz-u, skarbówki i na wiejska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niestety mamy w Polsce tylu urzędasów, że na śmierć byś się zabiegał zanim zdążysz tylko w Warszawie wszystkie urzędy oblecieć.
spoko jakbyś miał ebole to dostał byś neo angin i panadol i odesłali by cię do roboty.
jacek197 napisał/a:
spoko jakbyś miał ebole to dostał byś neo angin i panadol i odesłali by cię do roboty.
zaczęłam się śmiać - po czym stwierdziłam, że to jednak tak to u nas działa...
Ebola się tak łatwo nie przenosi, musiałbyś ich wszystkich narazić na kontakt z twoimi płynami ustrojowymi. Mógłbyś np. napluć każdemu w twarz. Połączyłbyś wtedy przyjemne z pożytecznym.
Jakby ebola przybyła do naszego kraju i zobaczyła co się tu wyrabia to by spierdoliła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów