📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
HAL9000/2 napisał/a:
później ludzie doszli do wniosku, że czarnuchy na drzewie nie wyglądają najlepiej w Wigilię i zostały same łańcuchymyślałem że czarnuchów wieszało się na najbliższym drzewie...
HAL9000/2 napisał/a:
myślałem że czarnuchów wieszało się na najbliższym drzewie...
Martin King, chłopie! Klasyka...
Oni to wiedzą kocie... To tym bardziej powinien zadyndać...
Nie sądzę, nie sądzę
Q L I M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
Dick, no wreszcie coś z sensem... Ten to dopiero miał wizję... Brakowało tylko Naszego wizjonera, żeby się z nim dogadać, a później zrobić go w chuja... Ech kurwa, za późno się urodziłem...
Akurat! Mielibyśmy jeszcze BARDZIEJ przejebane! Chociaż, faktycznie trudno to sobie wyobrazić... Aha, dzisiaj w Polsce jebie czosnkiem, ale Twój wariant zakłada, że nie pozbylibyśmy się większości parchów.
Dlaczego czarni nie mają marzeń?
Ponieważ ostatni który je miał został zastrzelony
Niech zgadnę... za kradzież?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów