Rekrutacja trwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mogli by normalnie dać ogłoszenie że mają młodych chłopców do dymania do by od razu się nabór zwiększył
Już zszedł, i to dawno
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Powinno być: " Pociągają Cię inne dzieci ? Świetnie ! Zostań Księdzem ! "
<losowy_żart_o_ pedofilii_księży_bo_chcę_być_fajny_i_proszę_o_piwa>
Walka ze złem poprzez posuwanie małych chłopców?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"Wybierz czerwoną a pokażę ci jak głęboko sięga królicza nora" - jakiegoś innego wydźwięku nabrało te zdanie
Iść na księdza, to nie jest taka zła sprawa. Hajs do końca życia, fury, duża chata, ruchasz sobie CO TYLKO CHCESZ, dużo pijesz- showbiznes kurwa.
Za to iść do jebanego klasztoru... dobrowolne więzienie, inaczej nie umiem tego określić. Już lepiej ojebać jakiś bank i pożyć kilka dni w luksusie, a potem w mamrze z ciekawymi ludźmi odsiedzieć 15 lat, niż do końca życia być BRATEM MARIANEM w jakimś klasztorze kapucynów...
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Za to iść do jebanego klasztoru... dobrowolne więzienie, inaczej nie umiem tego określić. Już lepiej ojebać jakiś bank i pożyć kilka dni w luksusie, a potem w mamrze z ciekawymi ludźmi odsiedzieć 15 lat, niż do końca życia być BRATEM MARIANEM w jakimś klasztorze kapucynów...
Dlatego tak bardzo przeszkadza i dlatego jest tak bardzo zwalczana.
W każdej grupie społecznej znajdzie sie jakiś dewiant, pedofil ect ale stereotyp tak pięknie działa tylko na jedną..ksieży.
Dziś Kościół to jedyna instytucja społeczna stojąca na przeszkodzie w rozmontowaniu społeczeństwa.
Dlatego tak bardzo przeszkadza i dlatego jest tak bardzo zwalczana.
W każdej grupie społecznej znajdzie sie jakiś dewiant, pedofil ect ale stereotyp tak pięknie działa tylko na jedną..ksieży.
A ja się właśnie z Tobą nie zgodzę.
Według mnie właśnie między innymi przez kościół przemiana w 89 roku nie wyszła tak jak należy.
O ile tacy księża jak Wyszyński czy Popiełuszko dużo wnosili do walki o Polskę o tyle w 89 ich już nie było.
A tym co zostali nie zależało na dekomunizacji i lustracji bo wyszłoby ilu ludzi kościoła ma coś za uszami.
Przypomnijcie sobie sprawę z ks. Isakowiczem Zalewskim i jego próbę lustracji kościoła z przed kilku lat.
Po kilku biskupach którzy kłamali i szli w zaparte do końca sprawie ukręcono łeb.
Dodatkowo przez religijny wymiar solidarności nie było mowy o krwawym rozliczeniu się z komunistami.
W Rumunii szły kule w łeb i wieszanie na latarniach a u nas sk*rwiel Jaruzelski jeszcze prezydentem został zamiast dostać strzała.
Teraz też by sytuacja inaczej wyglądała bo każdy polityk by wiedział, że jak podpadnie narodowi to naród go rozliczy. A jak mamy w Polsce? Każdy Polityk wie, że włos mu z głowy nie spadnie i pozwalają sobie na za dużo.
Według mnie właśnie między innymi przez kościół przemiana w 89 roku nie wyszła tak jak należy.
O ile tacy księża jak Wyszyński czy Popiełuszko dużo wnosili do walki o Polskę o tyle w 89 ich już nie było.
A tym co zostali nie zależało na dekomunizacji i lustracji bo wyszłoby ilu ludzi kościoła ma coś za uszami.
Przypomnijcie sobie sprawę z ks. Isakowiczem Zalewskim i jego próbę lustracji kościoła z przed kilku lat.
Po kilku biskupach którzy kłamali i szli w zaparte do końca sprawie ukręcono łeb.
Dodatkowo przez religijny wymiar solidarności nie było mowy o krwawym rozliczeniu się z komunistami.
W Rumunii szły kule w łeb i wieszanie na latarniach a u nas sk*rwiel Jaruzelski jeszcze prezydentem został zamiast dostać strzała.
Teraz też by sytuacja inaczej wyglądała bo każdy polityk by wiedział, że jak podpadnie narodowi to naród go rozliczy. A jak mamy w Polsce? Każdy Polityk wie, że włos mu z głowy nie spadnie i pozwalają sobie na za dużo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów