Niektóre kobiety nie umieją samoistnie myśleć
Niektóre kobiety nie umieją samoistnie myśleć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem coś jako kobieta. Ta tempa szmata powinna wracać do kuchni i grzecznie dawać dupy mężowi. Siedzi taka w domu, w swojej pustej głowie obmyśla plan jak tu się porzucać ze swoimi wybitnymi myślami a w domu jest zupełnie inna. Jeśli nie ma czym myśleć, niech też nic nie mówi. Tyle w temacie.
Wyjdziesz za mnie?
- pragną bezpieczeństwa i równości dla wszystkich niezależnie od kultury, religii, orientacji seksualnej itp.
- "mężczyźni" lewacy to często wegetarianie, ewentualnie słabe pizdy, które żeby przypodobać się kobiecie nie potrafią jej odmówić i zgadzają się z ich poglądami (wegetarianom udowodniono naukowo, że mają mniej testosteronu - brak mięsa, które zawiera dużo cynku i bierze udział w syntezie testosteronu czy coś takiego, generalnie ciężko jest mieć dużo testosteronu wcinając roślinki, soję, sery itp.)
- nie da się z nimi mówić logicznie, a jak wiadomo kobiety nie myślą logicznie, jest to wynik ewolucji. Dzięki temu mogą zajmować się na raz miliardem dzieci (wiem przesadziłem, ale dla wielu facetów już 5 dzieci to jak miliard)
- walczą mimo tego, że nie mają racji , bo nie potrafią się przyznać do błędu (jak pewnie niektórzy zauważyli jest to bardzo silna cecha kobiet)
Mogę się mylić są to moje osobiste spostrzeżenia. Pozdrawiam
Powiem coś jako kobieta. Ta tempa szmata powinna wracać do kuchni
Zawsze mnie śmieszy jak ktoś komuś ciśnie od teMpych strzał
Jest tępa - to fakt
Lewactwo wspierają kobiety. Stwierdzam, że to fakt, ponieważ:
- pragną bezpieczeństwa i równości dla wszystkich niezależnie od kultury, religii, orientacji seksualnej itp.
- "mężczyźni" lewacy to często wegetarianie, ewentualnie słabe pizdy, które żeby przypodobać się kobiecie nie potrafią jej odmówić i zgadzają się z ich poglądami (wegetarianom udowodniono naukowo, że mają mniej testosteronu - brak mięsa, które zawiera dużo cynku i bierze udział w syntezie testosteronu czy coś takiego, generalnie ciężko jest mieć dużo testosteronu wcinając roślinki, soję, sery itp.)
- nie da się z nimi mówić logicznie, a jak wiadomo kobiety nie myślą logicznie, jest to wynik ewolucji. Dzięki temu mogą zajmować się na raz miliardem dzieci (wiem przesadziłem, ale dla wielu facetów już 5 dzieci to jak miliard)
- walczą mimo tego, że nie mają racji , bo nie potrafią się przyznać do błędu (jak pewnie niektórzy zauważyli jest to bardzo silna cecha kobiet)
Mogę się mylić są to moje osobiste spostrzeżenia. Pozdrawiam
Wagarowało się w szkole podstawą to tworzenia się testosteronu jest tyrozyna i cholesterol, cynk fakt, odgrywa pewną rolę, ale i tak pierwiastek ten jest śladowy. A gdzie sporo tyrozyny, ano w serach przykładowo, więc jeśli już to weganie mają taki problem. Swoją drogą, jest kilku ciekawych sportowców weganów którzy raczej na brak testosteronu nie narzekają.
Uwielbiam ignorantów jesteście tacy pocieszni z nazywaniem wszystkich lewactwem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów