Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W USA zadziałało, teraz czas na Europę.
Pięknie ukształtowana biała małpa. Jednak da się cofnąć ludzi do epoki kamienia łupanego.
W USA zadziałało, teraz czas na Europę.
jak tam lewaczku ? murzyńska kiełbaska już ojebana ? żona czy tam chłopak zruchany przez murzyna ? to teraz wypierdalaj na parade w przebraniu psa.
jak tam lewaczku ? murzyńska kiełbaska już ojebana ? żona czy tam chłopak zruchany przez murzyna ? to teraz wypierdalaj na parade w przebraniu psa.
Nie jestem lewarem, ale te teksty są już po prostu nudne.
No patrzcie, jak nam pięknie wykiełkowało pokolenie polskich białych małp.
Teraz wystarczy takim bezmózgom wsadzić jakiś sztandar w łapy (obojętnie jakiego koloru), a będa walić sie po mordach aż miło.
Hollywood tłoczy do pustych łbów prymitywne zachowania od kilkudziesięciu lat i jak widać, przyjęły się równie skutecznie wśród polskich i amerykańskich debili.
Husaria w obsranych gaciach, nadająca się co najwyżej do przerzucania gnoju w Holandii.
No patrzcie, jak nam pięknie wykiełkowało pokolenie polskich białych małp.
Teraz wystarczy takim bezmózgom wsadzić jakiś sztandar w łapy (obojętnie jakiego koloru), a będa walić sie po mordach aż miło.
Hollywood tłoczy do pustych łbów prymitywne zachowania od kilkudziesięciu lat i jak widać, przyjęły się równie skutecznie wśród polskich i amerykańskich debili.
Husaria w obsranych gaciach, nadająca się co najwyżej do przerzucania gnoju w Holandii.
bo przed takimi lewarskimi kurwami jak wy trzeba sie bronić, wybijać was skurwysyny tak samo jak czarnych, bo zamiast próbować dbać o przyszłość ludzkości to jedyne co robicie to próbujecie ją zniszczyć swoim jęczeniem o równość i wolność, ale jak już ją dostaniecie to ograniczacie ją innym - hipokryzja i debilizm tym naprawdę są wasze wartośći.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów