18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Maskota Polski w europarlamencie
addz • 2011-02-17, 1:57
jako że Polska szykuje sie do objęcia prezydenturt w UE, wymyslila sobie gadżet ją symbolizujący, czyli polskiego "bączka". Tak mi sie skojarzyło że lepszą propozycją były by

bo zasiadzie tam cala gama cymbałów.
Zgłoś
bouldering 2011-02-17, 7:59 5
Dzwonki chromatyczne? Bezsęsu...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2011-02-17, 10:47 9
bouldering napisał/a:

Dzwonki chromatyczne? Bezsęsu...

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
addz 2011-05-08, 0:14
Fuck O.o a ja myślałem że to sczeźnie w poczekalni.
Zgłoś
X................8 2011-05-08, 0:46 1
Mogli by na nich grać: IDŹ PAN W CHUJ.
Dla wszystkich.
Zgłoś
lesiot 2011-05-08, 9:22
Nie pierwszy to cymbał, który nie wie co to cymbałki.
Zgłoś
Fat1xD 2011-05-08, 10:43 1
Aż Ci Adami piwo postawię.
Zgłoś
W................4 2011-05-08, 11:52
Cały europarlament to cymbały,nie tylko parlamentarzyści z Polski.
Zgłoś
WhiteBaran 2011-05-10, 21:22
Wilku94 napisał/a:

Cały europarlament to cymbały,nie tylko parlamentarzyści z Polski.

Nie pierdziel. Przecież siedzą tam światli ludzie, którzy trzymają Europę w ryzach i są obdarzeni hojnym umysłem pozazdroszczenia Ajnszatajnowi.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Zgłoś
meszamorum 2011-05-13, 2:17
WhiteBaran napisał/a:

Nie pierdziel. Przecież siedzą tam światli ludzie, którzy trzymają Europę w ryzach i są obdarzeni hojnym umysłem pozazdroszczenia Ajnszatajnowi.

Akurat taki Nigel Farrage i jego UKIP to sa wręcz legendy zwalczania europejskiej biurokracji, a są w Parlamencie Europejskim (swoją drogą, to są odpowiednikiem naszego UPR)

By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów