18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Apollo 2010-12-21, 1:44 2
chrap napisał/a:

1:35 - mistrzostwo

2:07 lepsza akcja - maskotka staje w obronie dobrego imienia drużyny niczym rugbysta

The Green Fairy is my religion...
Zgłoś
Gienek2 2010-12-21, 7:58
wygląda jak ten miś pedofil
Zgłoś
AdmirałFloty 2010-12-21, 12:21
I ludzie przychodzą oglądać przygłupa zamiast mecz...No i może jeszcze napić się piwa i nawpierdalać popcornu... taka prawda

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
j................s 2010-12-21, 12:24
nie staje w obornie druzyny tylko powala wynajetego aktorzyne ktory wpada w koszulce druzyny przeciwnej z obrazliwym sloganem na kartce aby zachecic tepa widownie do wydania kasy na kolejny bilet.

badz co badz fucha swietna ale nie dla kazdego.
Zgłoś
chrap 2010-12-21, 12:27
kaspersky16, ludzie przychodza dla widowiska, dla rozrywki. sami to oni raczej nie biegaja po boisku. idac twoim tokiem rozumowania, to po chuj oprawy na meczach, po chuj ludzie zamiast ogladac mecz, to spiewaja?
Zgłoś
gorzalka 2010-12-21, 12:41
duza wersja pedober'a

you're so gay
Zgłoś
Sqrvol 2010-12-21, 13:28 2
Zgłoś
diego2411 2010-12-21, 13:49 2
Widzę, że nikt się nie pyta o nutę jednak na wszelki wypadek - Fort Minor - Remember the name

Tak, jestem nienormalny...
Zgłoś
Ranger 2010-12-21, 14:08 3
Nikt nie pyta, bo nuta chujowa
Zgłoś
AdmirałFloty 2010-12-21, 14:27
chrap, mowie o tępych amerykanach... bylem widziałem wiem o co chodzi...I dlatego zeby to widowisko było bardziej atrakcyjne nie tylko dla dorosłych ale również rodzin z dziećmi jest coś takiego organizowane.

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
Novik 2010-12-22, 1:38
na pewno to czarny był albo jest koszykarzem a połowa wbitek ludzi na stadion fake aaale jest spoko widowisko :] piwo
Zgłoś
juzek620 2010-12-22, 11:27
W środku siedzi murzyn na bank
Zgłoś
viktorx 2010-12-23, 20:29
Właśnie zostałem fanem Utah.
Zgłoś
tolkja 2010-12-24, 9:31
Lepsza wersja Jestem Hardcorem ! :DDDDDDD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów