📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chrap napisał/a:
1:35 - mistrzostwo
2:07 lepsza akcja - maskotka staje w obronie dobrego imienia drużyny niczym rugbysta
NIE WYRÓŻNIAĆ
badz co badz fucha swietna ale nie dla kazdego.
badz co badz fucha swietna ale nie dla kazdego.
kaspersky16, ludzie przychodza dla widowiska, dla rozrywki. sami to oni raczej nie biegaja po boisku. idac twoim tokiem rozumowania, to po chuj oprawy na meczach, po chuj ludzie zamiast ogladac mecz, to spiewaja?
Widzę, że nikt się nie pyta o nutę jednak na wszelki wypadek - Fort Minor - Remember the name
chrap, mowie o tępych amerykanach... bylem widziałem wiem o co chodzi...I dlatego zeby to widowisko było bardziej atrakcyjne nie tylko dla dorosłych ale również rodzin z dziećmi jest coś takiego organizowane.
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów