📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możliwe że obejrzałeś przed wsadzeniem tego tutaj, gratulacje, niewiele osób tak potrafi!
Tak się śmiałem z fragmentów tego filmu, że chyba zaraz go obejrze..bo niezła beka z tego filmu.
To najgorszy i najbardziej durny polski film mający swoją dystrybucję kinową.
Pomyśleć, że za kamerą stał facet, który wcześniej wyreżyserował "Czterdziestolatka" i "Wojnę Domową". Kariera pana Gruzy legła w ...
Pomyśleć, że za kamerą stał facet, który wcześniej wyreżyserował "Czterdziestolatka" i "Wojnę Domową". Kariera pana Gruzy legła w ...
Za tego przebrzydłego chama, lesera, cwaniaka, któy nie robi filmów na czas i tylko się leni w domu, zawsze zimne piwko.
Końcówka rozpierdala system. Za mietka zawsze piwko
Te jedynki z diastemą przeszkadzają mu w mówieniu...
Kurwa nie obejrzę nie da rady
Kurwa nie obejrzę nie da rady
Na szczęście Pan Jerzy Gruza już nie "tworzy". Można mówić, że mieliśmy wiele gównianych filmów, wiele ciągle wychodzi i co dziwne zdobywa popularność.
Jednak tego chujstwa to nic nie przebije. Na miejscu aktorów tam występujących wstydziłbym się i kazał wyjebać to z swojej filmografii. OOO matko, naprawdę wyjątkowo żenujący film.
Siary Szkoda...
Jednak tego chujstwa to nic nie przebije. Na miejscu aktorów tam występujących wstydziłbym się i kazał wyjebać to z swojej filmografii. OOO matko, naprawdę wyjątkowo żenujący film.
Siary Szkoda...
Dziwne, że kamery nie opluł sepleniąc.
No, przypierdalajcie się @plecionkarz i @realbartu o te zęby, bo sama recenzja zajebista, ale trzeba się do czegoś w końcu przypierdolić, co nie? Dla Mietka zawsze piwo, chociaż chuj się opierdala i się czeka po pół roku na odcinek.
grumpy cat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów