📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Ten ziomek nigdy się na główną nie dostał więc po chuj go ciągle wrzucacie ja pierdole...
dźwigaj szczękę bardziej!!! samo się nie powie !!!!!
Kruk07 napisał/a:
Ten ziomek nigdy się na główną nie dostał więc po chuj go ciągle wrzucacie ja pierdole...
A jednak
Kiedyś się pojawiał i był zajebisty, w każdym razie lepszy.
Gówno prawda, to zdecydowanie najlepszy odcinek, co widać nawet po komentach na YT.
dziennikarka rasowa suka
Jak wam się nie podoba, to dalej oglądajcie sranki, jest to jeden z kilku youtuberow, który robi dobra robotę. Dla Miecia piwo!
Dla Miecia zawsze piwko, choć strasznie długo ociąga się z kręceniem nowych filmików. Uwielbiam gościa oglądać, mówi to co myśli i zachowuje się tak jak go natura stworzyła, a nie jakieś udawanie kogoś kim się nie jest (większość youtuberów).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów