Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zgłaszam to za obrazę uczuć religijnych, nikt nie jest anonimowy.
no ale jakoś nie widzę tego typu komiksów o mahomecie, dalej śmiało
gdybyście nie byli debilami co sączą jadem do kościoła katolickiego i wysłuchali kazań, oraz przemyśleń wielu księży, wiedzielibyście że walenie konia i urozmaicanie sobie życia seksualnego nie jest potępiane i traktowane jako grzech
Wiecie oszołomy, że jesteście na sadisticu? Nie pasuje? Zawsze możecie iść na jakieś katolickie forum dla religijnych dewot.
Tak, idź się obesraj z płaczem do prokuratury, to ci pozostało. Nie zapomnij też się mamusi poskarżyć.
Spadaj na szczaw.
A żart jest nieśmieszny, ma być obrazoburczy a jest głupi, jak każdy żart z religii. Nie pochwalam tego.
Wiecie oszołomy, że jesteście na sadisticu? Nie pasuje? Zawsze możecie iść na jakieś katolickie forum dla religijnych dewot.
chyba masz jakiś problem z postrzeganiem osobowości oraz ocenianiem ludzi we właściwy sposób, bo naprawdę myślisz, że to forum jest tylko dla debili, zboków i patusów,
jeśli piszesz bezstronnie to z uwagi na lata spędzone na Sadolu, powinieneś wiedzieć że przeważają tutaj zdecydowanie NORMALNI
niemniej kretynów też nie brakuje
Ciężko będzie znaleźć autora tego obrazka ale powodzenia.
Pierwsze poszlaki prowadzą na pejsbuka i wydaje mi się że tam się zakończą poszukiwania bo pejsaty jaszczur ma w dupie twoja religię
widać wakacje, bo jakaś faktycznie bez grzmotów
i gimbazy coraz mniej
chyba masz jakiś problem z postrzeganiem osobowości oraz ocenianiem ludzi we właściwy sposób, bo naprawdę myślisz, że to forum jest tylko dla debili, zboków i patusów,
jeśli piszesz bezstronnie to z uwagi na lata spędzone na Sadolu, powinieneś wiedzieć że przeważają tutaj zdecydowanie NORMALNI
niemniej kretynów też nie brakuje
Napisz co sądzisz o czarnych i muslimach to zobaczymy jak to w rzeczywistosci jest z tą twoją 'sadolową normalnością'...
Najśmieszniejsze ze niezależnie co napiszesz okaże sie ze albo chujowy z ciebie katol (bo rasista i ksenofob) albo nienormalny! sadol (bo nie masz nic przeciwko muslimskim imigrantom)
Napisz co sądzisz o czarnych i muslimach to zobaczymy jak to w rzeczywistosci jest z tą twoją 'sadolową normalnością'...
Najśmieszniejsze ze niezależnie co napiszesz okaże sie ze albo chujowy z ciebie katol (bo rasista i ksenofob) albo nienormalny! sadol (bo nie masz nic przeciwko muslimskim imigrantom)
po chuja mam się produkować, bo zadałeś pytanie
leję na to ciepłym moczem
Kościół katolicki to to samo co pokojowa religia fekalnoskórych. Wszystko oparte na strachu, podporządkowaniu i braku indywidualności.
Weź mi nie porównuj ludzi zabijających w imię pedofila do starych bab rzucających się na kolana jak widzą buzię w tęczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów