Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weź mi nie porównuj ludzi zabijających w imię pedofila do starych bab rzucających się na kolana jak widzą buzię w tęczu.
Jakieś 400 lat różnicy i Islam też stanie się taki jak Chrześcijaństwo. Religie ewoluują. 400 lat temu Giordano Bruno został spalony za szerzenie herezji. Po dłuższym czasie stagnacji i dominacji Chrześcijaństwo stało się pacyfistycznym niczym. To samo czeka Islam. Uzyska dominującą pozycję na świecie i po kilkuset latach stanie się cieniem tego co mamy dziś po czym zostanie zjedzony przez następną religię.
Co do obrazka i pewnego pytania; dziura jak dziura, po okresie treningu pewnie ja powiększył. Nie wiem, może trenował z wiertarką czy coś.
Jeszcze ja jak mógłbym jeszcze raz wtrącić.
Niesamowite jest jak jest dużo ludzi małej, słabej wiary. To jest Pan Chrystus, chodzi po wodzie, zamienia wodę w wino, wskrzesza zmarłych mówiąc po prostu "Wstań !", leczy słowem i generalnie drugiego takiego kozaka nie ma od czasów Mojżesza.
Taki tylko spojrzy na dziurę w ręce, szepnie "Powiększ się!" i voila. Więcej wiary w możliwości Pana.
Jakieś 400 lat różnicy i Islam też stanie się taki jak Chrześcijaństwo. Religie ewoluują. 400 lat temu Giordano Bruno został spalony za szerzenie herezji. Po dłuższym czasie stagnacji i dominacji Chrześcijaństwo stało się pacyfistycznym niczym. To samo czeka Islam. Uzyska dominującą pozycję na świecie i po kilkuset latach stanie się cieniem tego co mamy dziś po czym zostanie zjedzony przez następną religię.
Spalili go bo był nienormalny i tyle. Poza swoimi hipotezami odnośnie ruchu planet (nie potrafił tego udowodnić dopiero Kopernik to zrobił, Giordano Bruno miał tylko jakieś domysły) głosił herezje dotyczące tylko i wyłącznie wiary. Nikt by go nie spalił gdyby odwołał herezje.
Spalili go bo był nienormalny i tyle. Poza swoimi hipotezami odnośnie ruchu planet (nie potrafił tego udowodnić dopiero Kopernik to zrobił, Giordano Bruno miał tylko jakieś domysły) głosił herezje dotyczące tylko i wyłącznie wiary. Nikt by go nie spalił gdyby odwołał herezje.
Znaczy się robili tak samo jak Islamiści. Jeżeli wyrzekniesz się boga i przyjmiesz Islam też nic ci nie zrobią. Ot zero różnicy.
@Pawlogen Weź wróć lepiej do gry na pianinie.
a to trzeba być katolibem, żeby odróżnić debila twojego pokroju od normalnego usera i wypunktować mu internetową odwagę ? jak się okazuje to komiksy o mahomecie można znaleźć w necie ale ważą tyle, że chuj, smartfon nie wydoli takiego transferu więc pierdolniemy coś o jezusie...
mam w dupie w co wierzysz a w co nie wierzysz, po prostu nie lubię debili, zwłaszcza "cfaniaczkoof" forumowych
Większość informacji o Jezusie Chrystusie i jego działaniach, w dzisiejszych czasach to niestety kwestia ustaleń podejmowanych na poszczególnych Soborach.
Prawdziwa historia była na pewno inna niż to co dziś się przekazuje.
Inna sprawa, że sporo ludzi wierzy w to co przekazuje dziś Katechizm bo im to pomaga w czymś tam. I zasadniczo chuj im w dupe, tak samo jak ateistom
Mam nadzieję, że obraziłem czyjeś uczucia religijne.
po chuja mam się produkować, bo zadałeś pytanie
leję na to ciepłym moczem
Faktycznie nie masz sie co produkować - niezalęznie jak byś nie odpowiedział to i tak okazujesz sie hipokrytą wiec nie bardzo masz co napisać
Faktycznie nie masz sie co produkować - niezalęznie jak byś nie odpowiedział to i tak okazujesz sie hipokrytą wiec nie bardzo masz co napisać
został tylko stolec, reflektujesz
dodam szambo i gnój, ale z dzisiaj
ZA darmo
Religia jezusowa zniszczyla nasza historie i nasz jezyk, zabila miliony naszych braci pod pretekstem walki z "poganami". Niszczyla wszelkie znaki naszej wyzszosci i sukcesow Slowian (podbicie i rzadzenie Bizancjum miedzy innymi, najwieksza grupa etniczna w Europie, Rosja rzadzaca niemal polowa Ziemi).
Jesli twoim fetyszem jest podstawianie drugiego policzka, a cierpienie swoje i swojej rodziny uwazasz za cnote, to jestes pokrzywionym dewiantem.
Biblia jest utopijnym konceptem, ktory dzialac moze wylacznie w spoleczenstwie w ktorym absolutnie KAZDY przestrzega jej kodeksu moralnego i nie istnieja zagrozenia z zewnatrz.
Milowanie zarazliwie chorych? Wielbienie winowajcow? Szacunek dla prostytutek?
Czy jestes na tyle glupi, zeby nie widziec, ze Chrzescijanizm to ideologia szerzona w Rzymie w celu zniszczenia i podbicia go, przez Semitow, ktorzy zawsze dostawali w dupe od cywilizacji Europejskich?
Im szybciej obudzimy sie z tego letargu tym lepiej.
A ja wciaz nie pojme "narodowcow", ktorzy bronia tej semickiej przypowiesci dla pedalow.
Religia jezusowa zniszczyla nasza historie i nasz jezyk, zabila miliony naszych braci pod pretekstem walki z "poganami". Niszczyla wszelkie znaki naszej wyzszosci i sukcesow Slowian (podbicie i rzadzenie Bizancjum miedzy innymi, najwieksza grupa etniczna w Europie, Rosja rzadzaca niemal polowa Ziemi).
Jesli twoim fetyszem jest podstawianie drugiego policzka, a cierpienie swoje i swojej rodziny uwazasz za cnote, to jestes pokrzywionym dewiantem.
Biblia jest utopijnym konceptem, ktory dzialac moze wylacznie w spoleczenstwie w ktorym absolutnie KAZDY przestrzega jej kodeksu moralnego i nie istnieja zagrozenia z zewnatrz.
Milowanie zarazliwie chorych? Wielbienie winowajcow? Szacunek dla prostytutek?
Czy jestes na tyle glupi, zeby nie widziec, ze Chrzescijanizm to ideologia szerzona w Rzymie w celu zniszczenia i podbicia go, przez Semitow, ktorzy zawsze dostawali w dupe od cywilizacji Europejskich?
Im szybciej obudzimy sie z tego letargu tym lepiej.
lepiej sam się obudz, bo tylko Kościół Katolicki. nasza wiara, historia,
tożsamość,
pomagała zawsze Polakom zwyciężać z okupantami, również innej wiary lub koloru,
i choć trollujesz to i tak kiedyś obudzisz się o 6 rano trzymając w ręce siurdaka, będąc zdziwionym,
sprzedawczyku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów