📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dzieciaczek chyba by nie chciał delegacji sadystów spotkać :]
Po awansie pogoni do ekstraklasy za parę lat zapraszamy do twierdzy, pragnę zobaczyć Twoje 3 nokauty.
akurat wiem gdzie on mieszka kto jest chetny go odzwiedzic to moge pokazac; ))
@
typek jest 96' rocznik , i to jest prawdziwy tatuaz ;||
@
typek jest 96' rocznik , i to jest prawdziwy tatuaz ;||
Pół butelki spirytu to on chyba wypierdolił... w krzaki.
Mogę się czymś pochwalić.
dobra nara ... bo mama idzie
skrecilbym kark.
Powinno się tego dzieciaka abortnać, nieważne, że się już urodził, trzeba zrobic mu aborcję.
casimus napisał/a:
I pomyśleć, że to coś było kiedyś najszybszym plemnikiem. Echhh.
Nieee - po prostu reszta plemników zrobiła tak:
- STOP! Bądźmy mili i puśćmy tego głupiego przodem.
to nie jest prawda ..... prawda?? dalej nie moge otrzasnac sie z szoku:) no dobra ja tam problemu to nie mam a czy ten chlopaczek ma jakis videoblog ?? <hahaha>
Chodzil do mnie do klasy, ma stwierdzona chorobe psychiczna, wiec podejdzcie do tego z dystansem. Nie warto tracic czas na niego. Pogada sobie do kamerki, emocje mu troche opadna, ulzy mu, pomysli, ze jest fajny i tyle. Ktos mu juz nos polamal i mysle, ze na tym sie nie skonczy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów