18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
b................0 2011-03-03, 11:03
up@ Klamka w jego środowisku oznacza również pistolet. Slang, wiec darujcie sobie te hipermarkety i inne podobne bo śmiejecie się, a nawet nie wiecie z czego. Z wszystkimi pozostałymi całkowicie się zgadzam.
Zgłoś
m................1 2011-03-03, 12:01 1
Jaki ja jestem szczęśliwy, że jak znika z sieci jeden przyjebany dzieciak (kula) to na jego miejsce zaraz pojawiają się następni, i dzięki temu zawsze jest się z kogo pośmiać!
Zgłoś
babycow 2011-03-03, 13:26
I powiedz teraz, ze ktos kto slucha HipHopu, jest madry... dzieci wszystkie takie same!
Zgłoś
Novik 2011-03-03, 13:26 1
ja już jade żart nie chce miec prokuratora za pobicie 12 latka :/
Zgłoś
panhajss 2011-03-03, 14:34 1
Nie ma co gangster i tyle...
Zgłoś
A................N 2011-03-03, 15:06
Pousuwał te gangsterskie filmiki.. szkoda.
Zgłoś
pusifer 2011-03-03, 15:30
Przerobiłbym go na przeterminowany pasztet. Tak, żeby nikt z nim do czynienia nie miał.

Ejjj znajdżmy frajera, zabijmy i oglądajmy trupa na hardzie z uśmiechem na twarzy 8D
Zgłoś
Rem9003 2011-03-03, 16:27
Ale on słodki jak jak tak klnie. U mnie na osiedlu był kiedyś taki szczurek Na takie "napierdalanie" to tzreba się kurwa, naradzić kurwa. Bo będzie kurwa w kurwę kurwa, że kurwa o kurwa. W zbroje będziemy musieli się zaopatrzyć, bo jego mordercze ciosy zaginają czasoprzestrzeń. Jest tu ktoś z Elbląga? Bo samemu do Szczecina jechać, to jednak nudno będzie
Zgłoś
npsl 2011-03-03, 16:55 1
wynajmujemy minibusa i jedziemy.
Zgłoś
Smuxer 2011-03-03, 17:24 1
coś ostatnio słyszałem od kumpla (akurat jest z pogodna), że ładnie pobito jakiegoś gówniarza... ciekawe czy to on ;]
Zgłoś
rabieg 2011-03-03, 17:39
haha to jest moj faworyt nie ma siopy na polowke a ma kafla na klamke pozdro wariacie ))) hahaha
Zgłoś
Ser 2011-03-03, 18:03 2
Cytat:

Ejjj znajdżmy frajera, zabijmy i oglądajmy trupa na hardzie z uśmiechem na twarzy 8D

Daleko szukać nie muszę, mieszkam niedaleko.
Zgłoś
Tom'Ash 2011-03-03, 18:07 1
dobrze sie składa. mamy w szczecinie taka jedną rzekę żeby go wrzucić!
Zgłoś
GreQ89 2011-03-03, 20:18 1
jego jebanym problemem jest ze stary kiedy mógł nie używał prezerwatyw i teraz efekt uboczny jego igraszek z polna zwierzyna na bocznicy koło Czarnobyla będzie nas prześladował gdzie ruscy posądzają go o ujebanie flaszki samemu ale mamy teraz ogólno szczeciniany problem
Zgłoś
Adam1394 2011-03-03, 20:39 1
Akurat jestem ze Szczecina, chyba się przejadę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem