18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Profesor12 2011-03-03, 0:11
Kurwa kurwa za mało kurwa w tym kurwa filmiku "kurwa" kurwa !!!
Zgłoś
squorpion 2011-03-03, 0:15
zajebiście!!! młody pił wódkę!!! i zrobił sobie tatuaż.... łał, "nakurwia ale da się wytrzymać" hahahahahahahha, SZACUN DLA NIEGO BO PIŁ WÓDKĘ PRZED KOMUNIĄ!!!!!!!!!!!!! ale nie martw się koleś, może na komunie dostaniesz kase to kupisz pół litra które będziesz mógł szpanersko wypić przed kamerką!!
Zgłoś
p................s 2011-03-03, 0:21
Posiedzi sobie mały w życiu oj posiedzi.
Zgłoś
Coolaaa!!!! 2011-03-03, 0:21
boże dziękuje za sadistica i za ludzi, którzy poprawiają mi humor w ciężkich chwilach studenta przed obroną. RESPECT
Zgłoś
EvilDog 2011-03-03, 0:36
Ofiara aborcji. A co z takim czymś będzie za 10 lat ??
Zgłoś
l................7 2011-03-03, 0:36
musisz jeść stejki pamietaj stejki bedziesz wielki.
Zgłoś
boloziomal 2011-03-03, 0:45
Gnojek na widok policji pewnie by się obesrał do pasa oczywiście z połykiem guwna a stazi by go zamkneli w jakimś nie wiem bunksze bo tak od niego by śmierdziało dziękuje^^
Zgłoś
TiGo 2011-03-03, 1:24
no kurwa facepalm
Zgłoś
dragon9516 2011-03-03, 1:29
Na początku zobaczyłem filmik z tym o to typkiem ... Pomyślałem sobie : ''Nie no kolejna babka z kutasem... Wychodzę stąd ! ''

Ale po obejrzeniu okazało się że to kozak-maślak który gada 2,5 kurwy na sekundę..

Ciekawe....
Zgłoś
ilisek 2011-03-03, 2:47
Jak idzie na mecz to napierdala trzech z przeciwnej drużyny XD
Zgłoś
smilee 2011-03-03, 3:53
Jak można sobie zrobić tatuaż do góry nogami?
Zgłoś
rudnik997 2011-03-03, 4:54
ALTON napisał/a:

Związać.Do rzeki. Dziękuję.

czyli co... jedziemy do Szczecina:)
Zgłoś
Kopeć 2011-03-03, 8:38
kurwa kurwa kurwa! kurwa kurwa?
kurwa. kurwa kurwa kurwa.
dobra nara.
Zgłoś
Muscasa 2011-03-03, 9:49
hahaha kurwa "cwicze parkera" dzidziusiu firma parker robi dlugopisy pomylil ci sie podworkowy slang z lekcja nauki pisania

youtube.com/watch?v=IEpccYtFuuU

czytylko ja odnosze wrazenie ze jeden filmik zaprzecza drugiemu? a drugi trzeciemu?
Zgłoś
elwoo 2011-03-03, 10:38
nie ma kasy na 0,5 a chce klamkę za tysiaka miec hahahahahahhaha kocham dobre komedie z rana.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem