📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie orajcie mu bani juz bo pierdolnie się z okna czy coś i będzie ze internauci zabili dziecko ja wiem ze naturalna selekcja i takie tam ale reszta narodu nie jest na to gotowa
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
haha xD vode widział xD chyba w sklepie jak matka mu kinder niespodziankę kupowała
Fajna henna dzidzia
Fajna henna dzidzia
ciszej juz nie powie bo tate obudzi ;D
co do przecinków=>widać jezyk polski rozwija sie i ten oto osobnik z góry bedzie kiedys polonistą
co do przecinków=>widać jezyk polski rozwija sie i ten oto osobnik z góry bedzie kiedys polonistą
Szczecin przeprasza !
Na flaszke niema a klamke kupi, chyba na zlomie!
Na policji ma problemy? Lol... Znam wielu takich cwaniaczków. Ostatnio nawet dużo starszy i twardszy od niego trafił na... Izbę Dziecka, na jeden dzień. I wrócił posrany z miękkimi kolanami...
Napier*alasz trzech kolesi na stadionie? Chyba w sektorze rodzinnym hahaha.
Dokońca To Cie Super niania powinna Prześladować w Chuj..
kurwa , cycki , wóda , problemy jebany Polski 50 Cent..
za komentarz pewnie już adresy na mnie dostał ..
kurwa , cycki , wóda , problemy jebany Polski 50 Cent..
za komentarz pewnie już adresy na mnie dostał ..
Kurwuj ciszej bo jeszcze rodzice usłyszą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów