📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ma dylemat skąd kase wziąć na pół litra a klamke za tysiaka chce kupić...
No to co, jedziemy do Szczecina Panowie Sadyści?
daj dokładniejszy namiar to wpadnę z flaszką albo spirytusem i pogadamy
dlaczego go nie wyskrobali?!
ziembix napisał/a:
ja mieszkam w szczecinie , i pojade tam do niego na "dzielnie" może go spotkam . jak cos dam znać .
Hahaha jak z nim skończysz to daj materiał na Harda
Sobota będzie miał o czym nawijać :|
No i kurwa jest mi wstyd że ta mała kurwa słucha Wojtka Sokoła
do piaskownicy kurwa z tym szczawiem :X
No i kurwa jest mi wstyd że ta mała kurwa słucha Wojtka Sokoła
do piaskownicy kurwa z tym szczawiem :X
ALTON napisał/a:
Związać.Do rzeki. Dziękuję.
Na chuj związywać, jak to pewnie nawet pływać nie umie.
"Najpierw muszę zdobyć hajs na te pół litra jebane"
"znalazłem w ogóle zajebistą stronkę...dzięki, której wiem ile teraz kosztuje klamka kurwa...Daje teraz tysiąc złoty kolesiowi i mi kupi..."
Jebany groźny jest...
"znalazłem w ogóle zajebistą stronkę...dzięki, której wiem ile teraz kosztuje klamka kurwa...Daje teraz tysiąc złoty kolesiowi i mi kupi..."
Jebany groźny jest...
Coś cichutko gada aby rodzicie nie usłyszeli chyba w pokoju obok
Tylko nic nie mówcie tacie i tyle w temacie. Bo jak tatuś się dowie to kurwa będzie kurwa problem kurwa kurwa kurwa i dupa kurwa będzie kurwa bita kurwa kurwa kurwa kurwa. I chuj do urozmaicenia dla kurwy.
A tak poważniej to jak widze takie COŚ to uważam ,że prezerwatywy powinny być refundowane z NFZ.
Tylko nic nie mówcie tacie i tyle w temacie. Bo jak tatuś się dowie to kurwa będzie kurwa problem kurwa kurwa kurwa i dupa kurwa będzie kurwa bita kurwa kurwa kurwa kurwa. I chuj do urozmaicenia dla kurwy.
A tak poważniej to jak widze takie COŚ to uważam ,że prezerwatywy powinny być refundowane z NFZ.
Kozak w necie p1zda w świecie ;*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów