📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
jakże mi szkoda takich dzieci - już niebawem dostaną porządny wpierdol od życia
ahahahah... już miałem wyłączyć, a usłyszałem magiczne słowo "szczecin"
we wtorek bede tam na treningu to mogę się przejść xD
we wtorek bede tam na treningu to mogę się przejść xD
jak zaszpanował tatułażem... niby tylko chciał zmienić pozycję ręki .... a tuuu.... nie wiadomo co na łapce cycha!
ogólnie się chyba wysłowić biedaczek nie mógł bo się zadławił słowem "K***"
ogólnie się chyba wysłowić biedaczek nie mógł bo się zadławił słowem "K***"
ej widziałem klamki w ikei i nie byly po 1000 zł... za 20 - 30 zł kupisz taka fajna
Zajebiste ruchy bokserskie wykonuje ten leszcz na filmiku rycha500. Zapierdoliłby wszystkich
[paczkosia] : Tatuażem*. A po drugie "kurwa" to "kurwa" a nie jakieś "K***".
Ten chłopaczek jest ode mnie z miasta :C I teraz się wstydzę, że pochodzę ze Szczecina :X
I pamiętaj gauganie tatUAŻ "Pogoń Szczecin" będziesz miał do końca życia i oby Cię życię zmusiło do zamieszkania w Gdańsku,Gdyni,Krakowie. Tam będziesz "heblowany" Oby ! hahahha. :X
Ten chłopaczek jest ode mnie z miasta :C I teraz się wstydzę, że pochodzę ze Szczecina :X
I pamiętaj gauganie tatUAŻ "Pogoń Szczecin" będziesz miał do końca życia i oby Cię życię zmusiło do zamieszkania w Gdańsku,Gdyni,Krakowie. Tam będziesz "heblowany" Oby ! hahahha. :X
Robimy wyjazd rekreacyjny do Szczecina?
A w programie wyjazdu interesujące wycieczki po jego "dzielni" z elementami nauki sztuk walki
Gdyby gość nie był komentowany, przepadłby bez wieści... Pewnie nakręci kolejny kurwa filmik kurwa w odpowiedzi na te uwagi. Olać, osrać i wrzucić do rzeki.
Takie dzieci kurwa myślą kurwa że są kurwa groźniejsze jak więcej kurwa razy kurwa powiedzą kurwa. kurwa
a te jego pół litra spirytusu to były szczyny tego któremu zajebał tą butelke
a te jego pół litra spirytusu to były szczyny tego któremu zajebał tą butelke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów