18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Sentrosi 2011-03-02, 18:01 1
jakże mi szkoda takich dzieci - już niebawem dostaną porządny wpierdol od życia
Zgłoś
P................C 2011-03-02, 18:05 1
ahahahah... już miałem wyłączyć, a usłyszałem magiczne słowo "szczecin"

we wtorek bede tam na treningu to mogę się przejść xD
Zgłoś
paczkosia 2011-03-02, 18:13
jak zaszpanował tatułażem... niby tylko chciał zmienić pozycję ręki .... a tuuu.... nie wiadomo co na łapce cycha!

ogólnie się chyba wysłowić biedaczek nie mógł bo się zadławił słowem "K***"
Zgłoś
KaG91 2011-03-02, 18:18
ej widziałem klamki w ikei i nie byly po 1000 zł... za 20 - 30 zł kupisz taka fajna
Zgłoś
@ndrew 2011-03-02, 18:23
Zajebiste ruchy bokserskie wykonuje ten leszcz na filmiku rycha500. Zapierdoliłby wszystkich
Zgłoś
t................o 2011-03-02, 18:29 3
[paczkosia] : Tatuażem*. A po drugie "kurwa" to "kurwa" a nie jakieś "K***".
Ten chłopaczek jest ode mnie z miasta :C I teraz się wstydzę, że pochodzę ze Szczecina :X
I pamiętaj gauganie tatUAŻ "Pogoń Szczecin" będziesz miał do końca życia i oby Cię życię zmusiło do zamieszkania w Gdańsku,Gdyni,Krakowie. Tam będziesz "heblowany" Oby ! hahahha. :X
Zgłoś
Cioban 2011-03-02, 18:30 1
'dobra nara' - mama weszła do pokoju xD
Zgłoś
The Butcher 2011-03-02, 18:38 9
Robimy wyjazd rekreacyjny do Szczecina?
Zgłoś
RyannRock 2011-03-02, 18:39 2
A w programie wyjazdu interesujące wycieczki po jego "dzielni" z elementami nauki sztuk walki
Zgłoś
z................6 2011-03-02, 18:42 1
Gdyby gość nie był komentowany, przepadłby bez wieści... Pewnie nakręci kolejny kurwa filmik kurwa w odpowiedzi na te uwagi. Olać, osrać i wrzucić do rzeki.
Zgłoś
goja0808 2011-03-02, 18:43
Przeciez rozjebał bym go jednym Lou Kingiem!
Zgłoś
micpol 2011-03-02, 18:43 1
Takie dzieci kurwa myślą kurwa że są kurwa groźniejsze jak więcej kurwa razy kurwa powiedzą kurwa. kurwa

a te jego pół litra spirytusu to były szczyny tego któremu zajebał tą butelke
Zgłoś
xqvz 2011-03-02, 18:49 10
W Łodzi takich dzieciaków kisi sie w beczkach ; |
Zgłoś
brodacz 2011-03-02, 18:58 2
aż się musiałem napić tak mnie kurwa zestresował
Zgłoś
dyszka 2011-03-02, 19:01 1
tak, mam kurwa problem. Jak lubisz je rozwiązywać to idz jutro napisz za mnie pojebany egzamin, to ostatni termin więc mnie nie zawiedź.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem