📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tak to jest jak się kończy filologię i jedyne osiągnięcie w życiu to napisanie wiersza, a DIY zna tylko z TV
Diaxem to i po sprawie. Potem lekko szpachla, kolorek i gra muzyka.
Nie wiemy w jakiej skali jakości jest nagrywające go dziewczę. Jeśli dziesiątka, to może nawet wody nie umieć zagotować, a i tak wygrał
saves napisał/a:
Amator...
O co tu chodzi? Bo nie rozumim. Czarek chciał zrobić Kasi prysznic? Żeby się mogli wykąpać we dwójkę?
Remonty w amerykańskich tekturowych chatach takie są...
jebany amator,
baba musi odczekać pół roku, bo jak nie to zajebie robotą
tępak nie wie, że jak szybko zrobi to następnego dnia już będzie miał następne zadanie,
bo baba się nie domyśli, że piwko się należy
baba musi odczekać pół roku, bo jak nie to zajebie robotą
tępak nie wie, że jak szybko zrobi to następnego dnia już będzie miał następne zadanie,
bo baba się nie domyśli, że piwko się należy
Chciała półki to ma, a z drugiej strony ściany w gratisie haczyki na zdjęcia...
Kwejdistic napisał/a:
O co tu chodzi? Bo nie rozumim. Czarek chciał zrobić Kasi prysznic? Żeby się mogli wykąpać we dwójkę?
Nie widzisz dziur w glazurze?
Swiatło pod prysznicem to tez super pomysl
saves napisał/a:
Nie widzisz dziur w glazurze?
Położyłem kiedyś glazurę, chyba nieźle bo równo i już naście lat się trzyma bezawaryjnie, ale też nie wiedziałem o co chodzi. Myślałem, że te otwory to po jakichś tegesach tymczasowo wyjebanych.
Jak człowiek nie siedzi w danym temacie, to wolno trybi, zwłaszcza po zdjęciach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów