18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
damian12091988 2011-09-22, 0:01
Ciekawostka - lecz to kolejny przykład jak można w perspektywie znaczącej ilości czasu zrobić coś co jest nikomu nieprzydatne. Rozumiem że to do kolorowej wódki coś jak skitels wódka? To mam jedno zasadnicze pytanie jak pisać na tym jak się jest nawalonym?

Nie napinam się tylko pytam po co to!?
Zgłoś
p3t3r3k 2011-09-22, 0:49
A wino zrobi??
Zgłoś
~Velture 2011-09-22, 8:19
Na moje oko to ktoś jak wpadał na ten pomysł to musiał być zjarany w 3 dupy.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
aveyron 2011-09-22, 8:20
Tyle czystych strzykawek na raz? - narkomani są pocieszeni

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
Krzysztov 2011-09-22, 11:07
głupie to
Zgłoś
Mockba 2011-09-22, 11:08
nikt mnie nie przekona, ze to jest do czegos innego niz picie gorzaly
Zgłoś
Nazad 2011-09-22, 11:17
Nie do końca "Any Word" bo jak się litera powtarza trzeba strzykawkę dopełniać, nie praktyczne.
Zgłoś
A................l 2011-09-22, 11:54
potrzebne jak szuflada otwierana na pilota
Zgłoś
B................i 2011-09-22, 12:42
Zamiast walczyć z głodem na świecie, to takie głupoty robią. Brak mi słów dla takich ludzi...
Idioci.
Zgłoś
Pener 2011-09-22, 12:44 5
Broccoli napisał/a:

Zamiast walczyć z głodem na świecie, to takie głupoty robią.

zamiast pisać komentarze idź walczyć z głodem na świecie
Zgłoś
B................i 2011-09-22, 13:32
penerek napisał/a:

zamiast pisać komentarze idź walczyć z głodem na świecie

Ale ja walczę z głodem na świecie właśnie siedząc przed komputerem. Tak zarabiam pieniądze, które przeznaczam właśnie na głodne dzieci w Afryce. Adoptowałem na odległość trójkę dzieci z Ugandy i dwójkę z Izraela. Płacę na ich wyżywienie i edukacje.
I co? Łyso ci?
Zgłoś
Pener 2011-09-22, 13:34 3
Broccoli napisał/a:

Ale ja walczę z głodem na świecie właśnie siedząc przed komputerem. Tak zarabiam pieniądze, które przeznaczam właśnie na głodne dzieci w Afryce. Adoptowałem na odległość trójkę dzieci z Ugandy i dwójkę z Izraela. Płacę na ich wyżywienie i edukacje.
I co? Łyso ci?

Angelina? to ty?
Zgłoś
B................i 2011-09-22, 13:38
penerek napisał/a:

Angelina? to ty?

Tak myślałem...
Zgłoś
161ZT650 2011-09-22, 14:41
Broccoli- odptowałeś na odległość, to Ci dopiero bohater.

Pochwal sie nam tutaj jak bardzo te dzieci utrzymujesz i edukujesz,jak juz zaczales sie chwalić to daj jakieś konkrety:)

Interesuje mnie bardzo ile kosztuje wyhodowanie sobie murzynów i pejsatych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów