klawo to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zacna animacja. Jebać prawa fizyki!
borze... widzisz i nie grzmisz iksDE
@DarthV, miałeś zagrożenia z fizyki na semestr? To nie jest animacja. Po prostu początkowo akcja dzieje się 'na suficie' w odwróconej grawitacji, że tak napiszę. Przyznam, że z początku podejrzewałem pola magnetyczne. Gdy kamera zrobiła obrót, wszystko stało się jasne.
Btw. Myślałem, że ~Pener i Pener to jedna osoba, ino drugie konto 'cywilne'. Już rozwiałem wątpliwości Pener to taki Abidas, Mike albo Ryjbook, podróbka ;] Racja?
Btw. Myślałem, że ~Pener i Pener to jedna osoba, ino drugie konto 'cywilne'. Już rozwiałem wątpliwości Pener to taki Abidas, Mike albo Ryjbook, podróbka ;] Racja?
@up. Z fizyki zawsze byłem słaby, przyznaje się ze wstydem.
Dlaczego w 0:42 walec przed uderzeniem zwalnia, kiedy powinien przyspieszać do maksymalnej prędkości? Nie może to być odwrócone na opak, bo jabłko by spadło w przeciwną stronę (na filmiku do góry ekranu).
Klawo? KLAWO?! Czy ty chodziłeś do klasy z Mikołajem Rejem?
Klawo? KLAWO?! Czy ty chodziłeś do klasy z Mikołajem Rejem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów