Bardzo przydatna maszyna rysująca penisy. Do czego przydatna? Nie mam pojęcia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Widziałem już taką u nas w mieście. W pizzerni na Traugutta koło czołgu.
@rigsuit
Nie pierdol, tutaj przynajmniej masz automatycznie
Nie pierdol, tutaj przynajmniej masz automatycznie
Ja pierdolę ale to skrzypi ... brrr jak styropianem po rynnie :/
Konstrukcja jest zbyt mało "sztywna", zobaczcie jak literkę N pisze, to nawet krzywo po skosie idzie. Można by trochę to poprawić modyfikując chwytak tak, aby trzymał długopis w 2 miejscach, na górze i na dole. Ponadto robione po taniości: słabe silniczki skokowe w dodatku w trybie pełnokrokowym, co więcej cienkie blaszki zamiast porządnych profili aluminiowych.
Trust me, I'm an engineer. Naukowo potwierdzam tezę postawioną przez przedmówców: chujowa ta maszyna
Trust me, I'm an engineer. Naukowo potwierdzam tezę postawioną przez przedmówców: chujowa ta maszyna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów