Zaawansowana technologia opanuwaje ludzkość.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Rosyjska technologia nie taka zacofana, tylko że w ameryce się chwalą gotowymi, sprawdzonymi, a w Rosji wierzą w swój produkt i nie potrzebują testów - od razu na pole bitwy
Tak mi się przypomniało
Co nie świeci i nie mieści się w dupie?
-
-
-
- radzieckie urządzenie do świecenia w dupie
Co nie świeci i nie mieści się w dupie?
-
-
-
- radzieckie urządzenie do świecenia w dupie
no tu akurat kierował jakiś debil, ale tak pomyśleć jaką apokalipsę może wywołać 100 - 200 takich maleństw sterowanych przez doświadczonych pilotów wpadając w linię wroga
Trafić to ciężko, brak załogi, więc pójdzie w każdy ogień, uzbrojone dość przyzwoicie... Gruby rozpierdol gwarantowany...
Trafić to ciężko, brak załogi, więc pójdzie w każdy ogień, uzbrojone dość przyzwoicie... Gruby rozpierdol gwarantowany...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów