Kompilacja styczności ludziów z bykami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Hiszpanie widać lubią poczuć coś ostrego w dupie
nie można ich nazwać inaczej jak tylko prostą bandą prymitywów...
trzazaj napisał/a:
Czego się spodziwasz po kraju gdzie tak wygląda wielkanoc...Hiszpanie widać lubią poczuć coś ostrego w dupie
Co to? Czyżby hiszpański rząd wdrożył walkę z bezrobociem?
moje serce sie raduje patrzac jak byczki rzucaja tymi debilami jak szmacianymi lalkami
Prymitywy, debile? Tak macie racje nowoczesny i inteligentny człowiek tylko siedzi przed komputerem lub spuszcza się na myśl o nowym Ifonogównie. A ja mam cel zebrać trochę grosza i wybrać się do Hiszpanii na takie coś, ale ja jestem głupi bo nie zbieram na nowego LCD 500 cali w 8D z automatyczną dłubarką do nosa w pilocie.
Chujowa tradycja i tyle, męczenie zwierząt zawsze jest chujowe. Ktoś powie, że tradycja to tradycja, każdy ma inna i trzeba to szanować, ale w Nepalu, Afganistanie i podobnych krajach jak się żenią z 10 latkami i je ruchają i to też jest niby tradycja i jest mega chujowa. Reasumując Hiszpanska corrida, torreadorzy itp to wielki shit, a nie tradycja.
Dobrze im tak, tępe chuje !
Nigdy w zyciu nie myslałem że będę się cieszyć z czyjegoś nieszcześcia
Ekolodzy się znaleźli, męczenie zwierząt. Polecam protest przeciw męczeniu zwierząt polegający na skończeniu z jedzeniem mięsa, bo te wielkie fermy i hodowle znacznie gorzej traktują zwierzęta. Całe życie w klatkach, karmią samą chemią a potem pod nóż. Kolejny przykład to śmiecenie, może ktoś przestanie używać elektroniki, paliw, smarów, olejów, mydeł, szamponów, kosmetyków i całej chemii gospodarczej bo potem to wszystko zatruwa środowisko i zwierzątka na wolności cierpią. O tym nikt nie pomyśli bo jedyne męczenie zwierząt to brykający sobie byczek.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów