📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Patrzcie, kobiety komentują!
Czyżbyście jej czegoś zazdrościły? ;>
marnotrawna napisał/a:
ta.. i opycha się przez co zaraz się roztyje i będzie zrzędzić jaka to ona gruba..
trane1 napisał/a:
tak wpierdalanie calego poczka jest straszne bo sie dupa roztyje
Czyżbyście jej czegoś zazdrościły? ;>
cóż za pojemność.
No kurwa, wpierdalnie pączka po razy pierwszy w internecie! Więcej takich filmów!
Żeby nie było tak słodko muszę zakomunikować, iż jest to również doskonały materiał na shemale, transwescytę oraz oczywiście zwłoki.
brała by z jajami do dzioba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów