📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
ta.. i opycha się przez co zaraz się roztyje i będzie zrzędzić jaka to ona gruba..
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Jakby ktoś miał ochotę pofapowiać sobie przy tej pani, to niech wpisze w google - Olivia "Chachi" Gonzales.
@marnotrawna zazdrość to bardzo zła rzecz, jak będziesz ćwiczyć też tyle w ustach zmieścisz.
@marnotrawna zazdrość to bardzo zła rzecz, jak będziesz ćwiczyć też tyle w ustach zmieścisz.
Pener666 napisał/a:
tag "śmieszne"
a tobie co sie kurwa nie podoba? wpierdalanie calego paczka do ryja jest dla ciebie "straszne"
Cytat:
a tobie cos sie kurwa nie podoba? wpierdalanie calego paczka do ryja jest dla ciebie "straszne"
dobrze że nie daleś : lol, beka, śmieszne, fun, iksde, rotfl
jakas taka malo rozmowna, ...ale to dobrze chociaz glupot nie pierdoli.
a jak zacznie to juz wiem jak ja uciszyc
a jak zacznie to juz wiem jak ja uciszyc
Pener666 napisał/a:
ty byś pewnie otagował: lol, beka, śmieszne, fun, iksde, rotfl
wez sie w garsc zachowujesz sie jak gimbus, nawet dobrze nie umiesz sie dojebac do czegos.........
ttt666 napisał/a:
nawet dobrze nie umiesz sie dojebac do czegos
ale reszta potrafi, więc nie prowokuj
ttt666 napisał/a:
wez sie w garsc zachowujesz sie jak gimbus, nawet dobrze nie umiesz sie dojebac do czegos.........
szukałbyś baby wpierdalającej pączka wpisując w wyszukiwarkę "śmieszne"?
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm492795
pol roku po slubie i bedziesz musial uchowac wieloryba w domu... te jebane baby tak maja
polknelaby kutacha razem z jajami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów