Pewnego dnia tak byłem zdenerwowany i pijany ze zamiast trafić nożem w deskę kuchenną trafiłem prosto w rękę. Samego momentu wbicia noża nie pamiętam. Nóż wbił mi się w kość, uszkodzone ścięgno i prawie na wylot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niestety autor powinien wiedzieć na jaką stronę dodaje zdjęcie. Tu nikt po głowie nie będzie głaskał, ja dodając zdjęcie swojego kolana z tym się liczyłam i czekałam na te jedyne w swoim rodzaju komentarze
Kto zakładał opatrunek?
Cwaniak w necie... Pizda w świecie.
rabitt22 napisał/a:
Ale widać inteligentnych to mało jednak tutaj od razu besztać z błotem. Po pierwsze bylem po prostu wkurwiony a nie będę się tłumaczyć dlaczego i pod wpływem % po drugie dla wiadomości tatuaż ma znaczenie sentymentalne bo to odnośnie mojej córki a po trzecie wypadek w nerwach i to wszystko. Dodałem to nie dla hejtów a raczej jako ostrzeżenie. Patoo żadnym też nie jestem. Masakra....
Ja tam szanuję materiał własny....jeśli pijany i wkurwiony dziurawisz tylko siebie a nie ludzi na ulicy to piąteczka...a że Cię jadą jak z gównem to się nie dziw to sadistic i to na dodatek zalany współczesną młodzieżą
Co za debil jebany
Mieciu1988 napisał/a:
hahaha mówisz o sobie? Ja tam się nigdy nie boję ujawniać. Bawią mnie takie teksty zwłaszcza jak ktoś ocenia tylko po takim materiale. Na codzień w pracy mam właśnie doczynienia z takimi chojrakami a jak dostaną gazem albo trafią tam gdzie trzeba nagle miękną.Cwaniak w necie... Pizda w świecie.
PutinToSmiec napisał/a:
Co za debil jebany
Współczuję Ci
No cóż. Nikt cie tu ani żałować ani głaskać po główce nie bedzie Debil żeś Ale Material wlasny Piwko leci Zdrowia!
Jak trzeba mieć spierdolony łeb żeby o jebać coś takiego??? Lepiej oddaj córkę do adopcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów