Pewnego dnia tak byłem zdenerwowany i pijany ze zamiast trafić nożem w deskę kuchenną trafiłem prosto w rękę. Samego momentu wbicia noża nie pamiętam. Nóż wbił mi się w kość, uszkodzone ścięgno i prawie na wylot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tatko napisał/a:
Widzę że nie ma sensu tu siedzieć jednak . W czoło to Ty się walnijSzkoda, że sobie w czoło nie wbiłeś. Ulga dla ciebie, ulga dla społeczeństwa. I dobry materiał na sadola.
A tak chujowy filmik - najebus po wódzie się skaleczył. Żenujące.
Nie umiesz pić nie pij jak cię baba wkurwia wymień a nie se krzywdę robisz
mygyry napisał/a:
Przyznaj, chciałeś się popisać i dziubałeś nożem między palcami, a że najebny to nie trafiłeś
Hahaha nooo to to najprawdopodobniej by pasowało
OrbitalAcid napisał/a:
To nie są nerwy, czy alkohol -ty jesteś z deczka upośledzony chyba
Chyba Ty skoro siedzisz na takiej stronie a to moje pierwsze w życiu takie coś
rabitt22 napisał/a:
Widzę że nie ma sensu tu siedzieć jednak . W czoło to Ty się walnij
Dodałeś temat pewny siebie ale pozamiatam w internetach. Wyszło co inni o tym myślą i nagle. Ta strona jest gupia gupia Ty gupia on gupi wszyscy tylko nie ja. A to że masz córkę i geny pójdą dalej to już w ogóle porażka.
SirMajkel napisał/a:
gratulacje, jesteś patusem.
Miło mi ale pochodzę z dobrej rodziny nie rozbitej nie jestem alkoholikiem ani ćpunem chyba się z lekka pomyliłeś hehehe Dla mnie 3/4 hejterow to patusy niedowartościowane i popychane w wieku szkolnym. Pozdro
Wyzimlak napisał/a:
Na mnie hejty nie działają mam na nie wyjebane. Na codzień się użeram z patologią i takimi patusami .A to był akurat przypadek i wypadek.Faktycznie chujowy ten tatuaż. Nieżle ci wszyscy cisną typie. Ja bym usunął konto na twoim miejscu.
rabitt22 napisał/a:
Na codzień się użeram z patologią i takimi patusami
Swojej rodziny w to nie mieszaj.
Uśmiałem się jaka bieda umysłowa.
Najebany popisany wbija sobie noz w rękę bo się zdenerwował.
Sugeruje iść do psychiatry i podjąć leczenie
Najebany popisany wbija sobie noz w rękę bo się zdenerwował.
Sugeruje iść do psychiatry i podjąć leczenie
rabitt22 napisał/a:
Na mnie hejty nie działają mam na nie wyjebane.
Nie ładnie tak kłamać. Jakbyś miał wyjebane, to byś nie odpisywał na każdą zaczepkę
Zostaw go bo wsiądzie w Borę i wyjebie w drzewo.
"Na mnie hejty nie działają" powiedział typ co ze zdenerwowania tak się telepał, że nóż wbił w rękę xD lol
Co do pato, powiem tyle, że coś na bani musisz mieć, że w ogóle cokolwiek tak cię wyprowadza z równowagi, że pojawiła się myśl, żeby w chałupie, mając córkę, wyładowywać wkurw przez wbicie noża w deskę.
Patusy to nie tylko obszczymury. No, ale piwko za materiał własny.
Co do pato, powiem tyle, że coś na bani musisz mieć, że w ogóle cokolwiek tak cię wyprowadza z równowagi, że pojawiła się myśl, żeby w chałupie, mając córkę, wyładowywać wkurw przez wbicie noża w deskę.
Patusy to nie tylko obszczymury. No, ale piwko za materiał własny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów