Pewnego dnia tak byłem zdenerwowany i pijany ze zamiast trafić nożem w deskę kuchenną trafiłem prosto w rękę. Samego momentu wbicia noża nie pamiętam. Nóż wbił mi się w kość, uszkodzone ścięgno i prawie na wylot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faktycznie chujowy ten tatuaż. Nieżle ci wszyscy cisną typie. Ja bym usunął konto na twoim miejscu.
rabitt22 napisał/a:
po drugie dla wiadomości tatuaż ma znaczenie sentymentalne bo to odnośnie mojej córki
Odnośnie córki, zacząłem brać nadgodziny, żeby jej zapewnić jak najlepsze warunki, a nie robiłem z siebie pisankę. Moje gratulacje.
Za material wlasny piwko
Po 1
Zalecam walenie z piesci w deske nie nozem wiem co jest 5 na wkurwie, po alko prog bolu zanika i mozna przez pare lat wytrenowac kostki i sile jebniecia
Po 2
Wyjebane miej w hejterow, ich stary odwiedzal lub odwiedza nadal regularnie przed spaniem i to nie po to aby bajke poczytac
Po 3
Lap, musialem
Po 1
Zalecam walenie z piesci w deske nie nozem wiem co jest 5 na wkurwie, po alko prog bolu zanika i mozna przez pare lat wytrenowac kostki i sile jebniecia
Po 2
Wyjebane miej w hejterow, ich stary odwiedzal lub odwiedza nadal regularnie przed spaniem i to nie po to aby bajke poczytac
Po 3
Lap, musialem
Przyznaj, chciałeś się popisać i dziubałeś nożem między palcami, a że najebny to nie trafiłeś
Kup lepsze noże. To następnym razem uda się na wylot.
Nie umiesz pić nie pij jak cię baba wkurwia wymień a nie se krzywdę robisz
Ale wysyp jadu. Połowa pewnie na nocce siedziała znudzonych, sfrustrowanych swoim zjebanym życiem, reszta szczurów z bezsennością. Obie grupy łączy jedno - prymitywna potrzeba dowartościowania się, żeby poczuć sie lepiej niż kawałek gówna.
Na alimenty zabrakło ?
35i napisał/a:
Odnośnie córki, zacząłem brać nadgodziny, żeby jej zapewnić jak najlepsze warunki, a nie robiłem z siebie pisankę. Moje gratulacje.
Na alimenty zabrakło ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów